Captură importantă de ţigări

1Comentariu
Captură importantă de ţigări
Captură importantă de ţigări
VARSAND – Poliţiştii de frontieră de la Vărşand au descoperit peste 3500 de pachete de ţigări, la trei cetăţeni.

Poliţiştii de frontieră au confiscat, joi, la Vărşand, nu mai puţin de 3520 pachete de ţigări. După efectuarea controlului documentelor de călătorie, lui Vladimir S., poliţiştii de frontieră i-au cerut să prezinte bagajele la control.

Cu aceasta ocazie, în bagajele bărbatului s-au descoperit 340 pachete ţigări. Valoarea de piaţă a acestor produse este de 1700 de RON.

La scurt interval de timp, în acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, cetăţeanul român Marian M.  s-a prezentat la ieşirea din ţară, conducând autoutilitara marca „Ford Tranzit”.

La controlul cabinei, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse într-un bagaj cantitatea de 80 pachete de ţigări, cu o valoare de piaţă de 400 de RON.

Deoarece bărbaţii nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru aceste bunuri, marfa a fost ridicată, iar celor doi li s-a aplicat câte o sancţiunie contravenţională în valoare de 1000 lei fiecare.

3100 de pachete

Tot la Vărşand, în cursul aceleiaşi zile, cetăţeanul român Victor C. s-a prezentat pentru ieşirea din ţară, conducând o autoutilitară marca „Mecredes”.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în maşină 3100 pachete de ţigări netimbrate, ascunse într-un locaş special amenajat în tavanul remorcii, în valoare de 15.500 de RON.

Au fost informaţi comisarii Gărzii Financiare şi inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale care au dispus reţinerea  întregii cantităţi de ţigări şi a remorcii.  Bărbatului i s-a mai aplicat şi o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 de RON.

C.M.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor