CAR “Solidaritatea” Arad, aproape de cifra 5.000

De Simion Todoca
Reactualizat la:
CAR “Solidaritatea” Arad, aproape de cifra 5.000
ARAD. Vineri, la Casa Sindicatelor, s-a desfăşurat Adunarea Generală de dare de seamă a sucursalei „Solidaritatea” Arad a A.A.D- CAR „Expresul”.

Au fost prezenţi, ca invitaţi, Georgeta Nedelcu şi Pavel Grecu, din partea Comitetului Director,precum şi Alina Căciulat, şefa compartimentului juridic.

Prezentat pe trei secţiuni, raportul a scos în evidenţă creşterea spectaculoasă a numărului de mebri, ajuns la 4.821 î n 25 de agenţii. Preşedintele filialei, Tiberius Higyed, explică afluenţa de membri prin multiplele avantaje oferite, începând cu ajutoarele de deces primite de către familiile membrilor, până la dobânda foarte mică percepută la împrumuturi.

”Latura predominantă a activităţii noastre este una socială, atât prin ajutoarele pe care le acordăm membrilor noştri, cât şi prin facilităţile acordate la împrumuturi. Nu în ultimul rând, prin foarte bune colaborare cu Liga Pensionarilor, cei mai mulţi membri ai acesteia fiind şi membrii noştri”, a punctat Tiberius Higyed.Totodată, preşedintele filialei face apel la organizaţiile politice din judeţ, indiferent că sunt în opoziţie sau la putere, să îl contacteze, pentru înfiinţarea de filiale în toate comunele judeţului. „Noi nu avem culoare politică, ci venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. Lucru pe care trebuie să îl facă şi partidele politice. Pot să o facă inclusiv pe această cale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !