Caravana Tradițiilor de Iarnă pleacă la drum

De Eugen Rogojan
Caravana Tradițiilor de Iarnă pleacă la drum
A unsprezecea ediție a Caravanei Tradițiilor de Iarnă pleacă la drum pe data de 8 decembrie. Prima oprire, la Sebiș.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 18, la Casa de Cultură a orașului Sebiș va poposi Caravana Tradițiilor de Iarnă, organizată de Centrul Cultural Județean Arad. Vor urca pe scenă Dubașii din Julița, Grupurile de colindători Lioara și Crișana, formația „Doina Mureșan”, Rapsozii Zărandului alături de solistul Alexandru Pop, invitat special fiind Ionuț Langa.

Vinga, Șofronea și Pecica

Sâmbătă, 9 decembrie, Caravana va ajunge la Căminul Cultural din Vinga, începând cu ora 18. Vor urca pe scenă Dubașii din Săvârșin, Grupul de colindători al Liceului Tehnologic Vinga, Sânzienele și Feciorii Zărandului, Ansamblul „Cununița” UVVG din Sântana cu soliștii Paula Pașca și Ionuț Guver, Corul Bisericii Ortodoxe din Vinga și invitatul special Ionuț Langa.

Pe 10 decembrie, Caravana va opri la Șofronea și la Pecica. De la ora 18:30, Căminul Cultural din Șofronea va fi vizitat de colindătorii Grădiniței cu Program Prelungit Șofronea și ai Școlii Gimnaziale „Virgil Iovănaș” din localitate, alături de „Bujorii Juniori” cu soliștii Raluca Maxim, Filip Furcic și Bogdan Tăgarcea. Vor mai urca pe scenă Formația „Mugurașii” din Curtici, Formația „Doina Mureșului”, Rapsozii Zărandului și invitatul special Ionuț Langa.

La Pecica, Caravana va sosi de la ora 18, pe scena Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”. Vor urca pe scenă Dubașii din Julița, Ansamblul Folcloric „Păstrătorii Tradițiilor” din Pecica, alături de solista Daniela Foghiș și Orchestra Rapsodia din Arad.

Sântana și Secusigiu

În orașul Sântana, Caravana Tradițiilor de Iarnă va ajunge vineri, 15 decembrie, de la ora 19, la Căminul Cultural „Satu Nou”. Vor urca pe scenă Dubașii din Julița, Colindătorii dubași, Sânzienele și Feciorii Zărandului, Rapsozii Zărandului și invitatul special al caravanei, Ionuț Langa.

Tot pe 15 decembrie, însă de la ora 17, pe scena Căminului Cultural Secusigiu vor urca Dubașii din Săvârșin, Grupurile de colindători Lioara și Crișana, Ansamblul „Cununița” UVVG Sântana cu soliștii Paula Pașca și Ionuț Guver, alături de invitatul Ionuț Langa.

Ineu și Pâncota

În Ineu şi Pâncota va ajunge Caravana pe 16 decembrie. La Pâncota, totul va începe de la ora 16, cu Sânzienele și Feciorii Zărandului, Dubașii din Săvârșin, Corurile Bisericilor din Pâncota și Măderat, Elevii Liceului Teoretic Pâncota, Ansamblul „Cununița” UVVG din Sântana cu soliștii Maria Farcaș, Paula Pașca și Ionuț Guver, alături de aceștia urcând pe scenă și invitatul special al caravanei, Ionuț Langa.

La Ineu, Casa de Cultură va primi colindătorii începând cu ora 18. Vor urca pe scenă Dubașii din Julița, Grupul „Ineunanii”, grupurile Lioara și Crișana, Rapsozii Zărandului și invitatul Ionuț Langa.

Ghioroc, Șiria, Macea

Duminică, 17 decembrie, va fi ultima zi de caravană, aceasta urmând să se desfășoare la Șiria (ora 16), Ghioroc și Macea (ora 17). La Șiria, Casa de Cultură „Ioan Slavici” îi va primi pe cei din Grupul de colindători din comună, elevii Școlii Generale „Ioan Slavici” din Șiria, Grupul Vocal „Podgorenii” din Șiria, Ansamblul Folcloric „Șiriana” cu soliștii Alin Neag și Bianca Tomoiagă, dar și Ionuț Langa.

Platoul din fața Primăriei localității Ghioroc va găzdui și el grupuri de colindători pe 17 decembrie. Pe scena amplasată în fața primăriei vor urca Melania Cuc, Mădălina Boroneanț, Bianca Tomoioagă, Lorena Dănilă, Rapsozii Zărandului, Dubașii din Julița, grupurile de colindători Lioara și Crișana, Grupul „Balada din Fălticeni” al Școlii Populare de Artă Suceava și invitatul special, Ionuț Langa.

La Macea, acolo unde se va și încheia ediția a XI-a a Caravanei Tradițiilor de Iarnă, concertul de colinde se va desfășura la Căminul Cultural, de la ora 17. Corul Tradițional al Parohiei Ortodoxe Macea, Grupul Vocal al Parohiei Ortodoxe Sînmartin, Corul Bisericii Creștin Baptiste din Macea, Corul Bisericii Adventiste Macea, Ansamblul „Edera”, Grădinița cu Program Prelungit Macea, Grupul Vocal Școala „Pavel Covaci” din Macea, Dubașii, Sânzienele și Feciorii Zărandului și Ansamblul „Cununița” UVVG din Sântana, alături de soliștii Paula Pașca și Iouț Guver sunt cei ce vor urca pe scena căminului cultural măcean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !