Care este șemineul pe care îl putem avea dacă stăm la bloc?

Reactualizat la:
Care este șemineul pe care îl putem avea dacă stăm la bloc?

ADVERTORIAL. Temperatura optimă a mediului ambiental este o cerință de bază pentru a avea o condiție fizică bună sau pur și simplu pentru o stare de bine și sănătate, iar sistemul de încălzire este cheia spre starea de confort pe timpul iernii. Temperatura mediului ambiental este influențată direct de temperatura încăperii, de modalitatea de încălzire și de tipul de activitate desfășurată.

Alegerea unui sistem optim de încălzire este extrem de importantă și este bine ca pentru a ne bucura de calitate și pentru a avea garanția unui lucru bine făcut, dar și pentru a nu ne pune viața în pericol, să apelăm la serviciile unui expert în domeniu. Dar dacă ai ales deja sistemul de încălzire, iar acum ai vrea să ai și un semineu în locuința ta, acest lucru se poate realiza fără îndoială. Chiar dacă stai la bloc și deja ai aflat că nu se poate să îți montezi un șemineu tradițional pe lemne, dorința ta poate să devină realitate cu ajutorul șemineelor care funcționează cu bioetalon.

Bioșemineul face parte din categoria șemineelor moderne. Acesta poate fi amplasat în orice loc: grădină, hol, în camera de zi, în bibliotecă sau de ce nu, chiar și în baie. Funcționează pe baza de bioetanol, nu emană fum sau miros și nu necesită cos de fum, de aceea este recomandat pentru cei care stau la bloc. Generează căldură, dar poate fi folosit ca și sursă primară de încălzire. Se optează de regulă pentru el datorită jocului flăcărilor și faptului că este mobil, putând fi amplasat în orice loc sau încastrat în perete. Intensitatea flăcării se poate regla. Nu are nevoie de ţevi de evacuare a gazelor.

Flacăra șemineului se poate stinge în orice moment. Nu necesită instalare şi manoperă precum şemineele tradiţionale. Tehnologia arderii bioetanolului oferă o flacără deschisă într-un mod sigur şi controlat. Dacă șemineul se construiește odată cu restul living-ului, decizia amplăsării lui este mai ușor de luat, însă poziționarea corectă a unui șemineu după ce restul mobilierului și decorațiunilor exista deja în living poate să ridice anumite dificultăți. Este foarte important ca șemineul să se integreze armonios în restul decorului, fără a părea din altă poveste într-un design deja stabilit.

Dacă te-ai decis că vrei să investești într-un șemineu cu bioetanol sau în orice alt model din gama de seminee electrice apelează cu încredere la echipa Șeminee Sibiu, parte a grupului Pefoc.ro, care comercializează și construiește șeminee pe lemne și diverse alte modele, coșuri de fum de ce-a mai bună calitate și alte accesorii pentru întreținerea în cât mai bune condiții a șemineului tău, pe tot teritoriul României, încă din anul 2000. Experții de la Pefoc.ro sunt gata să ofere consultanță gratuită și să te îndrume în privința celei mai bune alegeri pentru tine și familia ta. Cu un personal specializat, o experiență bogată în domeniu și peste 100 de lucrări exacutate în fiecare an, Pefoc.ro este una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din țară.

ADVERTORIAL