Cărţi de muncă la scanat

Cărţi de muncă la scanat
ARAD – Casa Judeţeană de Pensii (CJP) face apel la persoanele şi angajatorii care deţin carnete de muncă să le pregătească în vederea predării pentru operaţiunea de scanare şi să ia legătura cu lucrătorii compartimentului CREDI al CJP, pentru predarea carnetelor.

„Refuzul de a preda carnetele de muncă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 300 la 600 lei, în cazul persoanelor fizice, şi de la 1.500 la 5.00 lei, în cazul persoanelor juridice” – atrage atenţia Ioan Riviş, şef Serviciu evidenţă contribuabili, în cadrul CJP Arad.

Reamintim, la CJP se lucrează la crearea unei arhive electronice, prin scanarea carnetelor de muncă, activitate ce survine preluării din carnetele de muncă a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat în sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul CJP sau telefonic, al numerele 0257-281345 sau 0257-281320, interior 123.

JA-D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase