Cărţi noi în librării

De Vasile Filip
Cărţi noi în librării
„Sticletele” de Donna Tartt şi „Labirintul. Tratament letal” de James Dashner.

• „Sticletele” de Donna Tartt
Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supraviețuiește ca prin minune unei explozii care îi omoară mama într-un muzeu de artă și intră fără voia lui în posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Ani de zile mai târziu, după o copilărie aventuroasă, Theo lucrează într-un magazin de antichități, iar tabloul ascuns cu grijă ani de zile devine pe neașteptate poarta de acces către lumea subterană a traficului cu opere de artă.
O poveste plină de suspans, meșteșugită meticulos, asemenea unui tablou flamand, despre iubire și artă, despre pierdere și obsesie, despre supraviețuire și modelarea propriului destin, toate supuse întorsăturilor imprevizibile și nemiloase ale sorții.
• „Labirintul. Tratament letal” de James Dashner
Labirintul nu a fost decât inceputul…RAU i-a răpit totul lui Thomas: viaţa, amintirile şi, acum, singurii prieteni care i-au mai rămas – Poienarii. El ştie că nu poate avea încredere în RAU, deşi cei din organizaţie îl asigură că vremea minciunilor a trecut, că au reuşit să colecteze toate datele din perioada Încercărilor şi că acum trebuie să se bazeze pe Poienari, cărora li s-au redat amintirile, pentru a-i ajuta în ultima lor misiune – aceea de a desăvârşi schema de tratament împotriva Arsiţei. Dar s-a întâmplat ceva ce nici Încercările, nici Variabilele nu au prevăzut.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !