Cărţi noi în librării

Cărţi noi în librării
Ultimele apariţii editoriale

Suflet de pirat de Pat Croce

O carte plină de aventuri extraordinare în care veţi găsi texte interesante şi demne de încredere despre toate aspectele vieţii şi istoriei piraţilor, completate în mod original de ilustraţii pline de culoare şi de peste 25 de fascinante anexe interactive tridimensionale, incluzând o replică a autenticului Jolly Roger, o hartă împăturită a comorii, cărti de joc vechi, afişul cu Wanted a lui Henry Every din 1696 şi multe altele! În timpul Epocii de Aur a Pirateriei (1690 – 1725), mii de ticăloşi şi bandiţi împânziseră mările, în căutarea de vase ce puteau fi atacate şi deposedate de comori. Şi în vreme ce piraţii ne-au captivat mereu imaginaţia, realitatea vieţii lor – şi a morţii – a fost mai intensă şi mai interesantă decât ne puteam închipui!

Ghidul gustului. Iniţiere în arta vinului de Cosmin Florescu Zidurean şi Eugen Demetercă

Un îndrumar practic şi uşor de urmărit care vă consiliază în achiziţionarea vinului perfect de sărbători. Nu vă speriaţi, nu citiţi acest ghid cu dicţionarul în mână. Veţi înţelege din context şi veţi învăţa cu paharul în mână. Iar când primele bariere sunt depăşite, bucuriile care vă aşteaptă sunt mirabile. Baudelaire, acuzat că scrie bine fiindcă bea, a răspuns că bea ca să viseze. Şi a adăugat că, desigur, un poet visează ca un poet, iar un măcelar visează ca un măcelar.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !