Cărţi noi în librării

1Comentariu
Cărţi noi în librării
Ultimele apariţii editoriale:

• „Doctor Ox” de Jules Verne

O experienţă bizară, stârnind hohote de râs, dar la un pas de-a se sfârşi tragic; un ceasornicar faustian, care-şi vinde sufletul în numele ştiinţei; un nou Icar, gata să se jerfească pentru a intra în memoria omenirii şi suferinţele unor marinari, prizonieri pentru o iarnă în Mările Nordului – patru nuvele fascinante ale maestrului francez.

„Lumea dispărută” de Arthur Conan Doyle

Suntem martorii confruntării a două lumi aflate la distanţă de sute de ani. Conducătorul expediţiei pornite în căutarea lumii dispărute este profesorul Challenger, care se avântă într-o teribilă aventură prin ţinuturile stranii din mlaştinile Amazonului, pentru a demonstra autenticitatea unei ipoteze ştiinţifice care trezeşte neîncredere în lumea cercetătorilor

„Scarabeul de aur” de Edgar Allan Poe

Mistere aparent imposibil de rezolvat, enigme la a căror dezlegare doar o minte excepţională ajunge, situaţii tenebroase, care înfioară şi ţin cititorul cu sufletul la gură până la ultimul cuvânt al fiecărei nuvele, scrise într-un stil inconfundabil de poetul şi prozatorul anglo-american, care a creat nu numai moda acestui tip de povestiri fantastice, dar şi capodopere ale genului.

V.F.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor