Cărţi noi în librării

Cărţi noi în librării
„O insulă prea mică” de Andrea Levy  – Într-o Londră ruinată de război, trei străini ajung să locuiască în aceeaşi casă.

Şi, deşi bombardamentele au încetat demult, pe Nevern Street, la numărul 21, conflictele abia au început. Două familii din culturi şi rase diferite se întâlnesc şi se înfruntă în decorul unei Anglii încă departe de mirajul postmodern al multiculturalismului. Oare emoţiile pot învinge prejudecăţile? 

 

 „Urme în timp” de Petru Popescu

Totul se petrece în jungla şi savana tanzaniană, în centrul continentului negru. Jack Conran, un băiat de doar treisprezece ani, îşi vizitează tatăl, om de ştiinţă, în rezervaţia Ruaha. Însă expediţia în care pornesc, una banală, pentru a marca şi studia leii, se transformă pe neaşteptate într-o luptă pentru supravieţuire. Jack, singurul scăpat în urma prăbuşirii avionului, se trezeşte rănit, înfometat şi speriat de moarte în mijlocul sălbăticiei. Deodată, jungla nu mai pare deloc prietenoasă… 

 

 „Vraja iernii” de Helen Dunmore

Catherine şi fratele ei Rob nu cunosc motivul pentru care au fost părăsiţi de părinţi. Casa bunicului lor, „omul de nicăieri”, devine pentru ei un loc de refugiu, în care se ascund de teroarea secretelor de familie. În timp ce lumea din jurul lor se îndreaptă spre război, dragostea fraternă dintre ei devine tot mai periculoasă, trecând dincolo de limitele permise. Se naşte o pasiune interzisă, care va avea consecinţe tulburătoare, spulberând brutal vraja iernii…

 

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !