Cărţi noi în librării

Cărţi noi în librării
„Chipul neştiut al lui Iisus” de Mariano Fernandez Urresti – În „Chipul neştiut al lui Iisus”, Mariano Fernández Urresti va invita sa redescoperiţi, prin prisma unor teorii controversate, momentele-cheie din viaţa Celui care a marcat istoria umanitaţii.

Surprinzatoarea cercetare istorica aprofundeaza trei aspecte importante din viaţa lui Iisus din Nazaret: anii petrecuţi în Egipt, presupusa origine eseniana, enigma morţii Sale şi a mormântului despre care unii susţin ca s-ar afla într-un sat din Pirineii francezi. Teorii controversate şi secrete tulburătoare într-o fascinantă investigaţie care vă va dezvălui o altă perspectivă asupra vieţii lui Iisus.

„Vioara de la Auschwitz” de Maria Angels Anglada

Prezinta povestea încercarii disperate a unui om de a nu-şi abandona demnitatea în faţa uneia dintre cele mai mari atrocităţi cunoscute în istorie. În iarna anului 1991, la un concert susţinut în Cracovia, o violonistă în vârstă cunoaşte un muzician mai tânăr, care este captivat de sunetele excepţionale ale viorii ei. Între ei se naşte o apreciere şi o simpatie reciprocă, prilejuind destăinuirea originii maiestrei viori.

Povestea lutierului Daniel, captiv în lagarul de la Auschwitz peste care domneşte spectrul morţii, este scrisă cu o simplitate lirică şi punctată cu imagini sfâşietoare, între care se desprind fragmentele unor documente autentice, mărturii ale teribilei dezumanizări provocate de război.

„Vioara de la Auschwitz” este mai mult decât un simplu roman – este mărturia forţei spiritului uman, a frumuseţii şi artei, a speranţei triumfătoare în faţa celei mai întunecate adversităţi.

V.F.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !