Casa de Moda “Aime Cristie Inspired”

Reactualizat la:
Casa de Moda “Aime Cristie Inspired”
Vrei ca atunci când apari la un eveniment sau pur și simplu când te plimbi pe stradă, cei din jurul tău să te privească cu admirație? Vrei să devii o persoană echilibrată și rațională și să iei întotdeauna deciziile cele mai potrivite? Atunci vino în Aradul Nou, pe Calea Timișorii la Nr.30 și viața ta poate fi transformată!

Casa de Modă „Aime Cristie Inspired” îți oferă o gamă variată de servicii:

Ținute vestimentare pentru diverse ocazii create de designerul international Aime Cristie. Rochii de ocazie, rochii de mireasă și ținute de zi create exact pe gustul tău, care s-au ridicat la înălțimea de a fi prezentate pe scenele internationale ale modei.

Vă oferim servicii complete de fotografie pentru orice tip de eveniment din viața dumneavoastră. Ne dedicăm toată priceperea și talentul pentru a vă oferi amintiri inestimabile și eterne. Fie că ați decis sa vă uniti destinele, copilul dumneavoastră primește taina botezului sau pur și simplu, doriți să imortalizați un eveniment important, vă putem fi alături oricând!

Servicii de particularizare a expresiei fiecarei femei într-o ținută care să completeze personalitatea pe care o are. Aici rochia pe care ți-ai imaginat-o poate devine o realitate.

Dacă nu doriți să purtați de mai multe ori o ținută vestimentară, vă puteți bucura de prezența acesteia timp de 24 de ore, la o fracțiune din prețul ei de cumpărare, în cadrul serviciului de închiriere, pus la dispoziția dumneavoastră.
Accesoriile vestimentare fac diferența între ținutele neînsuflețite și cele pline de personalitate. Aici veți găsi cele mai deosebite accesorii ( coliere, brățări, cercei, eșarfe) care cu siguranță vă vor da un farmec aparte!

Cine nu își dorește fotografii ca ale vedetelor din reviste? Pentru 3 ore puteți beneficia de serviciile unui fotograf inspirat, îmbrăcată în creațiile Aime Cristie, creații care s-au ridicat la înălțimea de a fi prezentate pe scenele internaționale ale modei. Pachetul conține pe lângă acestea și servicii de coafură și machiaj, toate la prețuri avantajoase! La sfârșitul acestei ședințe veți fi fericita posesoare a unui portofoliu de fotografii care au capturat cea mai senzuală și grațioasă expresie a feminității dumneavoastră.

Dacă treceți prin momente dificile și simțiți că viața dumneavoastră nu mai are culoare, puteți participa la ședințele de makeover care vă vor ajuta să depășiți momentul și vă vor transforma viața! Această locație este tot-odată sediul Asociatiei „ HEARTS OF HEARTS” parte componenta a fundației internaționale cu același nume. Fiecare dintre noi avem momente dificile în viața noastră și căutăm răspunsuri pe care nu întotdeauna putem să le găsim la familia care ne înconjoară. Aici veți primi informații și răspunsuri despre cursurile „Hearts of Hearts” ( la costurile de 89 lei, respectiv de 59 de lei pentru pensionari), un eveniment de 2 zile( 24 ore) de neînlocuit care are menirea de a aduce conștientizarea valorii adevărate a omului, acea prezență divină în inima fiecărui om.La mai putin de 4 lei pe ora poti sa fii asistat in reconcilierea celor mai tulburatoare experiente ale vietii tale.

Așadar, dacă v-am stârnit curiozitatea, nu ezitați să treceți pragul sediului de pe Calea Timișorii, Nr.30 sau să vizitați site-ul www.moneyoflove.com . Pentru informații suplimentare, puteti să contactați Casa de Modă „A’ime Cristie” și la numărul de telefon 0357801388; 0763073818