Casarom, sub tăcere

Casarom, sub tăcere
Casarom, sub tăcere
ARAD – Consilierii locali au fost aşteptaţi în şedinţa extraordinară CLM de miercuri cu o informare pe masă. Actul face referire la viza de nelegalitate pe care prefectul a dat-o hotărârii prin care consilierii au modificat contractul dintre Primărie şi Casarom.

În cadrul şedinţei de consiliu, însă, nici măcar un consilier nu a adus în discuţie această problemă, deşi prefectul e dispus să atace actul votat de ei în contencios adminsitrativ dacă hotătârea nu va fi revizuită sau retrasă. Nici Primăria nu pare să aibă, cel puţin nu deocamdată, un răspuns pentru Prefectură, în condiţiile în care în informare se arată că „deoarece adresa menţionată s-a înregistrat doar luni, 26.02.2007, punctul nostru de vedere privind concluziile controlului de legalitate urmează să vă fie comunicat în timp util”.

Punctul de vedere al Prefecturii, cuprins în informarea cu pricina este însă unul clar şi dur. Gavril Popescu susţine că contractul cu Casarom trebuia anulat, pentru că firma nu şi-a respectat obligaţiile contractuale, că aleşii au greşit „renegociind” clauzele contractuale şi că hotărârea de acum aduce prejudicii bugetului local, pentru că preţul de vânzare al terenului stabilit iniţial ţinea cont de investiţiile ce urmau să se realizeze de către firmă pe el. În plus, în adresa trimisă de Prefectură şi pusă pe masa consilierilor, se arată şi faptul că aleşii nu au aplicat un tratament egal tuturor investitorilor.

A.B.

0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !