Ce probleme sociale avem?

8Comentarii
Ce probleme sociale avem?
Aproape jumătate dintre cetăţenii oraşului se declară fericiţi să locuiască în Arad.

Puşi în situaţia de a numi un consilier judeţean sau municipal care este cel mai reprezentativ pentru ei, 70% dintre arădeni nu au ştiut pe cine să nominalizeze. Sever Jurcă este primul nume care apare în topul celor mai reprezentativi consilieri, cu 7,1% din opţiunile arădenilor.

Pe locul II se situează, la egalitate (3,6%), Caius Parpală şi Doru Căprar, iar pe poziţia a treia figurează Tiberiu Dekany – care a obţinut 3,1% din voturile arădenilor. Vorbim de acei arădeni care au răspuns întrebărilor chestionarului realizat de Pro Democraţia Arad, privind problemele sociale actuale ale oraşului nostru.

Alte rezultate

Conform rezultatelor chestionarului, cei mai mulţi dintre arădeni (54%) consideră că cele mai utile investiţii trebuie făcute în infrastructura oraşului. Parcările, instituţiile de învăţământ şi cele culturale sunt, în ordine, următoarele „sectoare” pentru care arădenii consideră că este necesar să se găsească bani. Însă 50% dintre respondenţi apreciază că Primăria Arad nu le permite să se implice în luarea deciziilor la nivel local.

Arădenii consideră că autorităţile publice locale sunt eficiente dacă asigură, în primul rând, dezvoltarea economiei locale. Printre următoarele cele mai apreciate criterii de eficienţă se numără: crearea de noi locuri de muncă, ordinea şi securitatea arădenilor şi extinderea utilităţilor.

Cei mai mulţi dintre arădeni (60%) consideră că activitatea administraţiei publice din Arad s-a îmbunătăţit într-o (foarte) mică măsură. Totuşi, 48% dintre cetăţenii oraşului se simt fericiţi că locuiesc în Arad.

D.D.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor