Ce se mai întâmplă pe șantierele municipiului?

De Valentin Goran
7Comentarii
Ce se mai întâmplă pe șantierele municipiului?
De pe Splai Gheorghe Magheru, utilajele vor pleca săptămâna viitoare. Transilvaniei și Gheorghe Șincai, la reabilitat.

Sunteți curioși care este situația lucrărilor de reabilitare care se desfășoară în acest moment pe străzile municipiului, mai exact pe cele incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală? Sursele noastre ne spun că Steagului și Milea au fost finalizate, iar micălăcenii din Zona 300 primesc şi ei o veste bună. Șantierul de pe Splai Gheorghe Magheru va fi finalizat săptămâna viitoare, dacă timpul va permite. O altă veste bună este că străzile Transilvaniei și Gheorghe Șincai, străzi „bombardate” de cratere, au intrat, în sfârșit, la reabilitat. Șantierul de pe Constituției avansează, dar parcă prea încet. Până săptămâna viitoare va fi turnat primul strat de mixtură pe întreaga stradă și vor fi finalizate trotuarele.

Magheru și Constituției

Pe Splai Gheorghe Magheru din Micălaca zona 300, conform informaţiilor primite de noi, în acest moment se ridică capacele la cotă. La mijlocul săptămânii viitoare, dacă vremea va permite, această stradă va fi gata cu totul – la nivel uzură trotuare, curățenie și plecat de pe stradă. Practic, se va turna ultimul strat de asfalt pe carosabil dinspre Maranata înspre GemiCenter, lângă mal. Pe șantierul de pe strada Constituției, o stradă care nu mai are nevoie de introducere, fiind renumită pentru craterele, băltoacele și noroiul prezent de zeci de ani, lucrarea pare să avanseze, chiar dacă greu. Conform acelorași surse, până pe săptămâna viitoare se va așeza primul strat de mixtură și vor fi finalizate trotuarele, pe toată lungimea străzii, desigur și dacă timpul va permite acest lucru.

Două străzi noi, la reabilitat

Două șantiere noi apar în municipiu. Muncitorii și utilajele au sosit pe străzile Transilvaniei – cea de lângă Poliția Rutieră, ce pleacă din Andrei Șaguna pe Gheorghe Șincai – situată în străzile Andrei Șaguna și Mihai Eminescu. Pe aceste șantiere au fost montate deja bordurile și se lucrează la trotuare, iar până săptămâna viitoare va fi așezat primul strat de mixtură.

Milea și Steagului, gata

Ce lucrări au fost finalizate? În ultima perioadă au fost finalizate lucrările de reabilitare pe două străzi, respectiv, bucata rămasă de pe Bulevardul Vasile Milea – Primărie și Tribunal și strada Steagului din Sânicolau Mic, de unde muncitorii și utilajele au plecat deja.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor