„Ceaţă” la Ştrandul Neptun

„Ceaţă” la Ştrandul Neptun
„Ceaţă” la Ştrandul Neptun
ARAD – Delegarea gestiunii ştrandului se încheie pe 31 decembrie, dar actele transferului lipsesc.

Două zile au mai rămas până când, cel puţin teoretic, Ştrandul Neptun ar urma să intre în administrarea directă a Primăriei. Conform unei hotărâri votate, CLM a stabilit unele măsuri vremelnice de gestionare delegată a Ştrandului Neptun în care se prevede clar faptul că GCA va avea în concesiune baza de agrement doar până la 31 decembrie 2006. După acea dată, de ştrand ar urma să se ocupe Primăria. Nimic aparte până aici, dacă ar fi să nu aruncăm un ochi peste raportul de activitate înaintat de conducerea Gospodăririi Comunale, consilierilor locali. Aici, GCA a inclus în „propunerile de activitate pentru luna ianuarie” o serie de lucrări care vizează direct ştrandul.

Mai exact: executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii la instalaţii, reţele electrice, căsuţe şi mobilier; pregătirea clădirilor şi instalaţiilor pentru sezonul rece, curăţenia generală în întreg ştrandul; executarea pazei cu personal specializat. Adică activităţi care, dacă ar fi să ţinem seama de hotărârile luate deja, ar trebui să intre direct în sarcina Primăriei. Ba mai mult, ţinând cont pe mai departe de prevederile hotărârii din iulie, GCA nu va primi bani pentru activităţile enumerate mai sus şi porgnozate a avea loc la ştrand, dar nici nu va plăti redevenţă Primăriei.
GCA nu renunţă

Ioan Covaci, directorul GCA, ne-a explicat cât de cât cum stă treaba la ştrand. „Nu au fost făcute formele legale cu privire la această trecere şi până când nu semnăm actele de predare-primire nu pot considera că treaba noastră pe ştrand a fost încheiată. A trebuit, ca atare, să fac propuneri de activitate şi pentru Ştrandul Neptun, deşi contractul de concesionare se încheie pe 31 decembrie. Noi avem proprietăţi acolo şi nu pot să nu fac nimic. Trebuie să asigurăm paza şi întreţinerea ştrandului”. Managerul GCA a punctat şi faptul că la un moment dat i s-a cerut să înainteze inventarul bunurilor, dar că în ultimul timp nu a mai primit nici o adresă sau informare legată de Ştrandul Neptun. Primăria susţine că Direcţia tehnică lucrează la actele de predare şi că acestea vor fi semnate la un moment dat.

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !