Cecilia Galliano – Afrodita mexicană care vrea copii

Reactualizat la:
2Comentarii
Cecilia Galliano – Afrodita mexicană care vrea copii
A intrat în televiziune ca Afrodita, venită într-o ţară străină, şi a ajuns să se integreze atât de bine în peisaj, încât acum consideră că este „o argentiniancă, dar nu îmi reprezint ţara. 

Lupt şi încerc să supravieţuiesc la fel ca orice mexican”. Totuşi, frumoasa Cecilia Galliano nu se poate plânge de nimic. A plecat din America de Sud pentru a-şi încerca norocul în Mexic, ca model. Între timp, a reuşit nu doar să îşi construiască o carieră în televiziune, dar să îşi întâlnească dragostea – pe Sebastian Rulli, cel care i-a devenit soţ şi care se străduieşte acum să îşi îndeplinească misiunea trasată de frumoasa originară din Marco Juarez: mărirea familiei.

Cecilia este o fiinţă deschisă, care nu se teme de întrebările indiscrete şi nici să îşi arate corpul perfect în faţa aparatelor de fotografiat. A devenit cunoscută în Mexic pentru apariţiile la televiziune din timpul Olimpiadei de la Atena, din 2004. Atunci a fost Afrodita şi aşa a rămas, deşi nu se gândea vreodată că va deveni zeiţă. Recunoaşte că este foarte pasională în intimitate.

Uneori rămâne şi ea surprinsă de cât de romantică poate să fie, alteori – de faptul că îi place să facă exact „ceea ce nu ar trebui făcut”. Cât despre locul cel mai exotic în care a făcut sex, acesta nu a fost altul decât casa mamei sale. Între camera în care fiica îşi trăia plăcerea şi cea în care dormea fiinţa care a născut-o era doar o uşă.

Mai mult, la un moment dat, mama s-a trezit, ceea ce a sporit teama Ceciliei că va fi surprinsă în flagrant, dar plăcerea a fost pe măsură. Acum, nu îşi doreşte decât un lucru: fericire. Restul vine de la sine. Aşa cum a trecut perioada în care s-a despărţit de soţ.

Aşa cum trăieşte împăcarea cu el şi încercarea de a-i dărui un moştenitor. Sacrificiul este mare: argentinianca are un show de succes la televiziunea din ţara adoptivă. Dar nu poţi obţine nimic fără renunţări…

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor