Cei mai buni „moisişti” la geografie

Cei mai buni „moisişti” la geografie
Au fost primii pe judeţ şi au obţinut locul trei pe ţară la Olimpiada Naţională de Geografie.

În acest an, lotul județului Arad la Olimpiada Națională de Geografie, desfășurată la Oradea, a fost format în exclusivitate din elevi de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pregătiți de profesorii Alina Bereteu și Radu Bereteu. Elevii au reușit să claseze județul Arad pe locul al treilea în clasamentul general, fiind devansați doar de reprezentanții Bucureștiului și ai Iașiului. Astfel, elevii cu care colegiul arădean se mândrește sunt:

Popa Iasmina Cristina, clasa a XII-a A: premiul II MEN, premiul special pentru cel mai bun rezultat la proba teoretică, premiul de fidelitate, pentru a patra participare cu rezultate deosebite la faza națională, precum și participare la barajul pentru Olimpiada Internațională.

Pătuleanu Radu, clasa a VIII-a C: mențiune MEN și participare la barajul pentru Olimpiada Internațională, având cel mai bun rezultat dintre elevii de clasa a VIII-a.

Crișan Ioana, clasa a X-a D, și Berceni Raluca, clasa a IX-a A: premii speciale din partea Societății de Geografie din România, și participare cu rezultate foarte bune la barajul pentru Olimpiada Internațională.

Un aport important la acest succes l-a avut și Mager Mădălina, din clasa a XI-a A, prin punctajul obținut.

„Terra” și „Științele Pământului”

La faza națională a Concursului Național de Geografie „Terra”, pentru clasele V-VII, (Mica Olimpiadă de Geografie), moisiștii au obținut următoarele rezultate: Toth Hugo, clasa VII-a B: premiul I de excelență cu punctaj maxim; Ban Ioana, clasa a VII-a C: premiul II; Creț Andrei, clasa a VII-a C: premiul III.

La faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare „Științele Pământului” (fizică-chimie-biologie-geografie), desfășurată la Vaslui, elevii Folcuț Iulia și Lazăr Vlad Andrei, din clasa a XI-a A, au obținut mențiuni speciale. Felicitări!

img_20170425_105818

img_20170423_122204

img_20170420_174346

img_20170419_1551200Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !