Cel mai de anvergura proiect rezidential al Aradului, Westfield, a inceput constructia primului clubhouse rezidential din vestul tarii

Reactualizat la:
Cel mai de anvergura proiect rezidential al Aradului, Westfield, a inceput constructia primului clubhouse rezidential din vestul tarii
Westfield reprezinta pentru Arad cel mai mare si avangardist proiect rezidential dezvoltat vreodata: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente si condominii, 100.000 de metri patrati de spații verzi, strazi pavate, facilitați exclusiviste de recreere si relaxare incluse.Totul intr-o oaza de liniste si armonie, pentru a oferi aradenilor cea mai buna alternativa de locuire.

Construit in partea de vest a Aradului, cartierul se intinde pe o suprafata de 86 ha, fiind unic din punct de vedere al suprafetei dezvoltate, a esteticii generale si inspira in acelasi timp aerul celebrelor suburbii americane sau a legendarelor cartiere ale Londrei. Localizarea nu a fost intamplator aleasa, cartierul beneficiaza de o calitate superioara a aerului si un nivel foarte scazut al poluarii.Fiind o constructie realizata inteligent, in etape si zone bine definite de dezvoltare, prima zona a constat in constructia a 90 de case individuale, iar acum se apropie de final, peste 85% dintre acestea fiind deja vandute. Rezidentii beneficiaza de toate utilităţile racordate, infrastructura moderna si strazi pavate, locuri de joacă, iluminat public, market, peisagistica de ansamblu deosebita.In iunie 2014 s-a demarat constructia celei de a doua zone de dezvoltare cu o investitie estimata la 5 mil. Euro. In aceasta etapa, se continua racordarea la utilitati si asigurarea infrastructurii. Vilele de aici se vor livra la cheie viitorilor rezidenti, incepand cu primavara anului 2015.
Clubhouse-ul Westfield. Atractii si facilitati unice in Arad.
Dezvoltatorul Westfield, grupul de investitii si dezvoltari imobiliare European American Investment Group, anunta demararea constructiei primului clubhouse rezidential din Arad, o
investitie de peste 1.000.000 Euro, suma care se adauga celor peste 4,5 milioane de euro investite pana in acest moment in prima subzona. Practic, Westfield devine un cartier cu adevarat occidental iar standardul ridicat de locuire este completat cu servicii premium oferite prin integrarea acestui clubhouse. Suprafata de constructie a clubhouse-ului este generoasa, rezidentii urmand sa beneficieze de 6.000 mp de spatii de recreere si zone de relaxare.

Clubhouse-ul a fost proiectat in mai multe zone de activitati destinate fiecarui segment de varsta. Facilitatile pe care acesta le ofera celor care aleg sa locuiasca in Westfield sunt de-a dreptul extraordinare: sala de fitness, piscina interioara, restaurant, cafenea, business center, cresa, sala de cinema, iar la exterior terasa si piscina, terenuri de tenis si fotbal, spatii de joaca pentru copii.

In prezent, oferta de vile Westfield este cea mai complexa de pe piata rezidentiala aradeana, o colectie de 9 modele unice, vile care impresioneaza din punct de vedere tehnic, al calitatii materialelor si solutiilor de constructii alese. De la caramida folosita pana la materialele de finisaj, totul este atent selectionat de catre departamentul tehnic, garantia pentru constructie si calitate fiind asigurate de catre dezvoltator.

Intreaga investitie a proiectului Westfield se ridica la suma de 70 milioane de Euro si este sustinuta exclusiv din surse proprii, neexistand credite sau imprumuturi de la alte institutii bancare. European American Investment Group este un dezvoltator puternic si stabil, ceea ce pozitioneaza Westfield ca si un brand credibil cu un background financiar solid. Project managementul este asigurat de o echipa profesionista condusa de Emanuel Bistrian, fondator si detinator al European American Investment Group.

www.westfield.ro