Cel mai ocupat hoţ din Arad!

De Ioana Costas
3Comentarii
Cel mai ocupat hoţ din Arad!
© Acuzat (şi) de violare de domiciliu
Un hoţ ocupat: a spart mai multe case din Socodor, Chişineu Criş şi municipiul Arad.

Este vorba despre un bărbat care a fost pus sub control judiciar în urma infracţiunilor comise. Însă nici sub control judiciar bărbatul nu s-a abţinut de la a fura. Aşa că a mai comis o infracţiune de furt calificat şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş l-au trimis în judecată pe hoţ.

Potrivit procurorilor, „în perioada 2 iunie 2016, în jurul orelor 15.00-16.00, şi în 24 iunie 2016, în jurul orelor 03.00, în baza unor rezoluţii infracţionale distincte sau în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a comis un număr de trei infracţiuni de furt, două infracţiuni de furt calificat, o infracţiune de furt calificat în formă continuată, o infracţiune de violare de domiciliu şi o infracţiune de înşelăciune, în dauna mai multor persoane vătămate de pe raza localităţii Socodor, a oraşului Chişineu-Criş ori a municipiului Arad, creându-le astfel prejudicii”.

Nu s-a putut abţine

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş spun că „întrucât ulterior punerii în mişcare a acţiunii penale şi luării măsurii controlului judiciar prin ordonanţa din data de 16 iunie 216, inculpatul Bucău Florinel Ioan a încălcat cu rea-credinţă obligaţia de prezentare la datele stabilite la Poliţia Oraşului Chişineu Criş – Compartimentul Investigaţii Criminale – organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit în baza ordonanţei procurorului şi, de asemenea, a mai comis cu intenţie o nouă infracţiune de furt calificat pentru care s-a pus în mişcare a acţiunea penală prin ordonanţă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, la data de 21 iunie 2016 s-a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş înlocuirea controlului judiciar luat faţă de inculpat cu măsura preventivă a arestării pe o perioadă de 30 de zile”. Solicitarea procurorilor a fost admisă de Judecătoria Chişineu Criş.

Inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt, două infracţiuni de furt calificat, o infracţiune de furt calificat în formă continuată, o infracţiune de violare de domiciliu şi o infracţiune de înşelăciune. Dosarul va fi soluţionat de Judecătoria Chişineu Criş.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor