Cele mai asteptate filme in aceasta iarna

De T. Ex.
Reactualizat la:
Cele mai asteptate filme in aceasta iarna
© Cele mai asteptate filme in aceasta iarna (foto: intuoz.com.au)
Sezonul rece aduce și cele mai interesante filme ale anului. Cum prestigioasele premii Oscar și Globul de Aur se apropie, Hollywood și-a păstrat cele mai bune pelicule pentru această perioadă. Așa că cinefilii vor avea parte de o mulțime de premiere interesante în următoarele săptămâni, de la încă un film din seria „Star Wars”, la mult-așteptatul „Joy” și o serie de animații fermecătoare.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a)

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime, notează cinemagia.ro. Acesta este ultimul film din seria de succes Jocurile Foamei, realizată după cărțile cu același nume.

Distribuție: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Julianne Moore, Elizabeth Banks

Premiera în România: 20 noiembrie

By the Sea (Pe malul mării)

Povestea unui scriitor american, Roland, și a soției sale, Vanessa, care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea și François, dar și cu localnici precum Michel și Patrice, cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu. Acesta este mult-așteptatul film regizat de Angelina Jolie, fiind și cea de-a doua peliculă în care actrița apare alături de soțul său, Brad Pitt.

Distribuție: Angelina Jolie, Brad Pitt, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud

Premiera în România: 20 noiembrie

Bridge of Spies (Podul spionilor)

Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie. „Bridge of War” spune povestea lui James Donovan, un avocat din Brooklyn care se trezeşte aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american U-2 capturat. Scenariștii Matt Charman, Ethan Coen şi Joel Coen transformat această experiență remarcabilă din viața lui Donovan într-o poveste inspirată din fapte reale, ce surprinde esența unui om care riscă în această călătorie, scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda

Premiera în România: 27 noiembrie

Love the Coopers (Haos de Crăciun)

Când patru generații ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală a Ajunul Crăciunului, o serie de vizitatori neașteptaţi și evenimente improbabile transformă noaptea într–un haos, ceea ce îi duce spre o redescoperire surprinzătoare a legăturilor de familie și a spiritului sărbătorii.

Distribuție: Amanda Seyfried, Diane Keaton, Ed Helms, John Goodman, Olivia Wilde, Marisa Tomei

Premiera în România: 27 noiembrie

In the Heart of the Sea (În Inima Mării)

În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă, notează Cinemagia.

Distribuție: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson

Premiera în România: 4 decembrie

The Little Prince (Micul prinţ)

Eroina povestirii este Fetiţa, pe care mama sa o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul Prinţ. Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului prinţ. Iar Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să ai prieteni şi să înţelegi esenţialul vieţii prin prisma inimii; căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului. Un film animat, frumos realizat, inspirat de capodopera lui Antoine de Saint-Exupéry.

Distribuție: Rachel McAdams, Benicio Del Toro, James Franco, Marion Cotillard, Mackenzie Foy

Premiera în România: 4 decembrie

Krampus (Krampus. Spaima Crăciunului)

„Krampus. Spaima Crăciunului” este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea. Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun. Asupra familiei lui Max se dezlănțuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire, potrivit cinemagia.ro.

Distribuție: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen, Krista Stadler

Premiera în România: 4 decembrie

Victor Frankenstein

Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: pelicula surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tânărul – pe atunci – Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică şi cum Frankenstein a devenit bărbatul – şi legenda – aşa cum o cunoaşte întreaga lume.

Distribuție: James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott

Premiera în România: 4 decembrie

The Secret in Their Eyes (Secretul)

O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray și Jess, alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire, e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc. Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?

Distribuție: Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Alfred Molina

Premiera în România: 4 decembrie

Lolo

Violette, o femeie de 40 de ani, obsedată de cariera sa în industria modei, se îndrăgostește de un IT-ist, Jean-Rene, în timpul unei vacanțe la un spa.

Distribuție: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste

Premiera în România: 11 decembrie

The Night Before

În Ajunul Crăciunului, trei prieteni, dintre care doi sunt evrei, petrec o noapte la New York în căutarea cele mai tari petreceri de Crăciun.

Distribuție: Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Tracy Morgan, James Franco, Milez Cyrus

Premiera în România: 11 decembrie

Steve Jobs

Drama „Steve Jobs” este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale, scrie Cinemagia.

Distribuție: Seth Rogen, Michael Fassbender, Kate Winslet, Jeff Daniels

Premiera în România: 11 decembrie

Louder Than Bombs

Pregătirile pentru expoziția consacrată celebrei fotografe Isabelle Reed, la trei ani după moartea ei neașteptată, îi aduce împreună pe soțul ei și cei doi fii în casa familiei. Un secret care iese la suprafață le dă peste cap viețile aparent calme.

Distribuție: Rachel Brosnahan, Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan

Premiera în România: 11 decembrie

3 coeurs (Trei inimi)

Aflat într-un orăşel de provincie, Marc pierde trenul spre Paris. O întâlneşte pe Sylvie şi împreună cei doi hoinăresc pe străzi până dimineaţa, vorbind despre orice, în afară de ei înşişi, în perfectă armonie. Îşi dau întâlnire la Paris în zilele următoare. Nu ştiu nimic unul despre celălalt şi, când Sylvie ajunge la întâlnire, iar Marc nu, povestea lor pare să se fi terminat. Pornit în căutarea ei, Marc o întâlneşte pe Sophie. Nu are idee că este sora celei de care s-a îndrăgostit…

Distribuție: Chiara Mastroianni, Charlotte Gainsbourg, Benoît Poelvoorde, Catherine Deneuve

Premieră în România: 18 decembrie

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (Star Wars: Trezirea Forței)

Probabil cel mai așteptat film al anului, acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron, va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. De partea cealaltă a baricadei sunt Rey și Finn, care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo. „Trezirea Forţei” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluţia celor doi protagoniști, notează cinemagia.ro.

Distribuție: Peter Mayhew, Mark Hamill, Kenny Baker, Harrison Ford, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Adam Driver, Simon Pegg, Gwendoline Christie

Premiera în România: 18 decembrie

The Peanuts Movie

Snoopy pornește în cea mai mare misiunea a sa: el şi echipa lui iau cerul cu asalt ca să-şi ducă la capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

Distribuție: Bill Melendez, Trombone Shorty, Kristin Chenoweth

Premiera în România: 25 decembrie

Point Break (La limita extremă)

„La limita extremă” este un thriller de acțiune plin de adrenalină în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah, se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi, pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput, potrivit cinemagia.ro.

Distribuție: Ray Winstone, Édgar Ramírez, Teresa Palmer

Premiera în România: 1 ianuarie 2016

Sisters (Surori bune şi nebune)

Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia Surori bune şi nebune, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa. Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceene, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Distribuție: Amy Poehler, Tina Fey, John Leguizamo, James Brolin, Maya Rudolph

Premiera în România: 1 ianuarie 2016

Daddy’s Home (Tata în război cu… tata)

„Tata în război cu… tata” e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty, posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

Distribuție: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini

Premiera în România: 8 ianuarie 2016

Joy

Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică. Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii, potrivit Cinemagia.

Distribuție: Jennifer Lawrence, Édgar Ramírez, Robert De Niro, Bradley Cooper, Virginia Madsen, Isabella Rossellini

Premiera în România: 8 ianuarie 2016

The Danish Girl (Daneza)

Este anul 1910, iar pictoriţa Gerda Gottlieb aşteaptă un model. Acesta întârzie să apară, aşa că Gerda îl roagă pe soţul ei, Einar, să îmbrace desuuri de damă pentru a-i poza. Niciunul dintre ei nu ştie că acest eveniment minor le va schimba vieţile: Einar se va reinventa treptat sub numele de Lili Elba, iar două decenii mai târziu va deveni primul bărbat din lume care va suporta o operaţie de schimbare a sexului.

Distribuție: Matthias Schoenaerts, Eddie Redmayne, Amber Heard, Alicia Vikander

Premiera în România: 8 ianuarie 2016

The Hateful Eight (Cei 8 odioşi)

La şase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth şi captura sa, Daisy Domergue, se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept “Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue. Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren, un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix, un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului. Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery. Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob, cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray, călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers. Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă deloc la Red Rock…

Distribuție: Walton Goggins, Tim Roth, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh

Premiera în România: 15 ianuarie 2016

The 5th Wave (Al cincilea val)

Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populaţia şi a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

Distribuție: Nick Robinson, Maika Monroe, Liev Schreiber, Chloë Grace Moretz

Premiera în România: 22 ianuarie 2016

The Revenant (The Revenant: Legenda lui Hugh Glass)

„The Revenant” este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit, potrivit cinemagia.ro.

Distribuție: Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson

Premiera în România: 22 ianuarie 2016

The Big Short (Brokerii apocalipsei)

Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis „The Big Short: Inside the Doomsday Machine” (apărută şi la noi sub titlul „Marea contradicţie economica – În interiorul maşinii infernale”), ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

Distribuție: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Selena Gomez, Marisa Tomei

Premiera în România: 29 ianuarie 2016

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească cererea în căsătorie.

Distribuție: Matthew Gray Gubler, Justin Long, Jesse McCartney, Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris

Premiera în România: 29 ianuarie 2016

The Finest Hours

Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinşi în interiorul pupei ce s-a scufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est. Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neşansei copleșitoare, patru bărbați, conduşi de Căpitanul Bernie Webber de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălţime și vânt cu forţa unui uragan, scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana, Holliday Grainger

Premiera în România: 29 ianuarie 2016

Dirty Grandpa

Chiar înainte de nunta sa, un tip mai mereu crispat, este păcălit să-şi conducă bunicul, un fost general de armată pervers, în Florida, pentru vacanța de primăvară.

Distribuție: Robert De Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Aubrey Plaza

Premiera în România: 5 februarie

Concussion

O perspectivă asupra modului în care jucătorii de fotbal american suferă de leziuni majore la cap și au probleme debilitante toată viaţa, ca urmare a loviturilor repetate, și asupra eforturilor Ligii Naționale de Fotbal de a nega totul.

Distribuție: Will Smith, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Adewale Akinnuoye-Agbaje

Premiera în România: 5 februarie 2015

All Roads Lead to Rome (Toate drumurile duc la Roma)

Maggie este o mamă singură şi o profesoară de colegiu, care locuieşte în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă şi problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obişnuia să-l viziteze în tinereţe.

Distribuție: Rosie Day, Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega

Premiera în România: 12 februarie 2016

Zoolander 2

Derek și Hansel se întorc la modeling, când o companie rivală încearcă să îi scoată din afacere.

Distribuție: Owen Wilson, Ben Stiller, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig, Olivia Munn, Will Ferrell, Penélope Cruz, Justin Bieber, Madalina Diana Ghenea

Premiera în România: 12 februarie

Deadpool

Acest film este un “reboot” total al personajului din „X-Men Origins: Wolverine”. Supranumit “mercenarul cu gură mare”, Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice şi telekinezice, rezistenţa la droguri şi toxine, dar şi prelungirea vieţii graţie puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, şi cu unele inconveniente: instabilitatea psihică şi un fizic desfigurat, potrivit cinemagia.ro

Distribuție: Ryan Reynolds, Gina Carano, Morena Baccarin

Premiera în România: 12 februarie

Pride and Prejudice and Zombies

Filmul este ecranizarea bestseller-ului cu același nume, al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din „Mândrie și Prejudecată” este combinată cu elemente contemporane… și multi zombi.

Distribuție: Matt Smith, Lily James, Lena Headey, Douglas Booth, Bella Heathcote, Suki Waterhouse

Premiera în România: 19 februarie 2016

Hail, Caesar!

Acțiunea filmului are loc în anii ’50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza abuzului de droguri, aventuri ilicite sau a altor comportamente neacceptate. Cei de teapa lui Mannix erau de obicei aleși de marile studiouri din rândul detectivilor privați și aveau sarcina să îi țină pe actori departe de scandal prin orice mijloace posibile. Unele dintre aceste practici vizau supravegherea ilegală cu ajutorul microfoanelor, intimidarea și mituirea martorilor.

Distribuție: Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Josh Brolin, Channing Tatum, George Clooney

Premiera în România: 19 februarie 2016

Gods of Egypt

Intriga din Gods of Egypt se declanşează atunci când unul dintre zei, Seth ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus, în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoşi, un singur om, un tânăr hoţ îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.

Distribuție: Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush

Premiera în România: 26 februarie 2016

Tu care dintre aceste filme plănuiești să le vezi?

Articole pe aceeași temă:

Cele mai asteptate filme in aceasta vara

Cele mai asteptate filme in aceasta toamna0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !