Cele mai asteptate filme in aceasta primavara

De T. Ex.
Reactualizat la:
Cele mai asteptate filme in aceasta primavara
© Cele mai asteptate filme in aceasta primavara
Această primăvară aduce o mulțime de filme interesante pentru pasionații de cinematografie. De la o mulțime de continuări ale unora dintre cele mai de succes serii din ultimele două decenii, precum X-Men și Captain America, la comedii înduioșătoare și drame impresionante, veți avea de unde să alegeți.

My Big Fat Greek Wedding 2 ( Nuntă a la Grec 2)

Lucrând încă în restaurantul grecesc al părinţilor ei, Paris creşte văzând cu ochii. Tânăra este pe cale termine liceul, dar Toula şi Ian, părinţii ei, au dificultăţi în căsnicie. Când cei doi află că nu au fost niciodată căsătoriţi oficial, planurile pentru o nouă nuntă încep să apară, scrie cinemagia.ro. Poate această nouă şi zgomotoasă nuntă grecească să reunească familia?

Distribuție: Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Joey Fatone

Premiera în România: 1 aprilie

The Jungle Book (Cartea Junglei)

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle!

Distribuție: Scarlett Johansson, Idris Elba, Christopher Walken, Bill Murray, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Neel Sethi

Premiera în România: 15 aprilie

The Boss (Șefa)

Un titan al industriei este trimisă la închisoare după ce este arestată pentru utilizarea abuzivă a informațiilor confidențiale. Când iese gata să se reinventeze ca cea mai recentă vedetă a Americii, nu toată lumea pe care a păcălit-o este gata să uite și să ierte, scrie Cinemagia.

Distribuție: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Kathy Bates, Margo Martindale

Premiera în România: 15 aprilie

The Huntsman: Winter’s War (Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii)

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Cu mult înainte ca Ravenna, malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya, după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat, crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric și războinica Sara, pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată. Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfruntat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt, notează cinemagia.ro.

Distribuție: Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Charlize Theron, Emily Blunt, Sam Claflin

Premiera în România: 22 aprilie

Mr. Right (Mr. Right. Un Iubit… Mortal)

Fire extrem de activă, Martha a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis. Acesta bagă spaima în oasele oricui dă ochii cu el, așa că Martha nu-și poate stăpâni curiozitatea, căci i se pare a fi perechea perfectă pentru ea. Ea e țicnită, el e țicnit, cu diferența că el e un țicnit… mortal. Francis e un asasin profesionist, dar unul cu un țel moral: a început să-i ucidă pe cei care-i dau comenzile de lichidare. Tocmai când Martha începe să înțeleagă că noul ei iubit nu glumea atunci când i-a spus că trebuie să iasă puțin ca să împuște pe cineva, lucrurile au început să se încingă pentru Francis.
Când primește o misiune de la un agent FBI la fel de dubios ca el, cadavrele încep să se adune, iar Martha pricepe că a venit momentul în care trebuie să aleagă: îl va părăsi pe Francis, sau i se va alătura în toată nebunia asta?

Distribuție: Anna Kendrick, Tim Roth, Sam Rockwell, RZA

Premiera în România: 22 aprilie

Bastille Day (Atac de Ziua Naţională)

Michael Mason este un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, atunci când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă. Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contra cronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos, notează cinemagia.ro.

Distribuție: Idris Elba, Richard Madden, Charlotte Le Bon

Premiera în România: 29 aprilie

Captain America: Civil War (Căpitanul America: Război Civil)

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Distribuție: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Paul Rudd, Marisa Tomei, Gwyneth Paltrow, Emily VanCamp

Premiera în România: 6 mai

Mother’s Day

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună Ziua Mamei. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă. „Mother’s Day” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi, scrie Cinemagia.

Distribuție: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Britt Robertson

Premiera în România: 13 mai

#Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile

Prietenii buni la nevoie se cunosc, dar tot atunci te și încurcă. După o despărțire hardcore, Roxi, Yasmine și Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba viețile: Care se mărită prima în trei zile? Pelicula este continuarea filmului de succes #Selfie.

Distribuție: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Adela Popescu, Maia Morgenstern, Maria Dinulescu

Premiera în România: 13 mai

A Hologram for the King (Hologramă pentru Rege)

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american, ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului, potrivit cinemagia.ro.

Distribuție: Tom Hanks, Ben Whishaw, Tom Skerritt

Premiera în România: 13 mai

The Angry Birds Movie (Angry Birds – Filmul)

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red, a partenerului său de nădejde Chuck și a explozivului Bomb să le recupereze…

Distribuție: Jason Sudeikis, Danny McBride, Josh Gad, Peter Dinklage, Kate McKinnon, Bill Hader, Maya Rudolph, Blake Shelton

Premiera în România: 13 mai

X-Men: Apocalypse

În urma unor săpături în interiorul unei piramide, un grup de cercetători îl readuc la viață pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezește într-o lume haotică, plină de războaie, boli și distrugere în masă. Acesta pornește o cruciadă pentru pace, strângând pe drum un grup de patru ”Călăreți” (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), însă echipa X-Men află că această cruciadă este, de fapt, o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizației umane, precum un faraon în Egiptul Antic. Singurii în măsură să-l oprească sunt X-Men, scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Jennifer Lawrence, Olivia Munn, Michael Fassbender, Oscar Isaac, James McAvoy, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Sophie Turner, Evan Peters

Premiera în România: 20 mai

Neighbors 2: Sorority Rising (Vecini de Coşmar 2)

Pelicula este continuarea comediei de mare succes din 2014. De această dată, Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy. Sătule de sistemul discriminator și restrictiv al școlii, domnișoarele nonconformiste, membre ale asociației Kappa Nu, au decis să se instaleze într-o casă unde să-și facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby, împreună cu “surorile” ei, Beth și Nora, găsesc locul perfect, în afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum faptul că e un cartier foarte liniștit, când dau drumul unor chefuri la fel de demențiale precum cele organizate de frăția băieților. Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitățile singurei persoane în stare să liniștească pentru totdeauna balamucul din vecini, și acesta e fostul lor “dușman”, Teddy. Alături de Jimmy și Paula, șarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociația fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar, dacă ei își închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu știu ce forță poate avea nebunia tinereții, scrie Cinemagia.

Distribuție: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Selena Gomez, Dave Franco

Premiera în România: 20 mai

Alice Through the Looking Glass (Alice în Țara Oglinzilor)

Alice se întoarce în minunata lume Wonderland și călătorește înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierului Nebun. Aceasta este un sequel al popularului film „Alice în Țara Minunilor”, ce readuce în prim-plan îndrăgitele personaje din universul lui Lewis Carroll.

Distribuție: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Michael Sheen, Stephen Fry, Rhys Ifans

Premiera în România: 27 mai

The Nice Guys

Un detectiv particular investighează aparenta sinucidere a unui star porno în declin din Los Angeles-ul anilor 1970 și descoperă o conspirație.

Distribuție: Ryan Gosling, Matt Bomer, Russell Crowe, Kim Basinger

Premiera în România: 27 mai

Free State of Jones

Acțiunea filmului se desfășoară în timpul Războiului Civil American și îl are în centru pe curajosul fermier Newt Knight, care sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor. Revolta lor a asigurat victoria locuitorilor din Jones County, Mississippi, împotriva Confederației, și a dus la crearea Statului Liber Jones. Newt Knight s-a remarcat drept o figură rebelă și controversată, a cărui faimă s-a întins dincolo de Războiul Civil. Căsătorit cu o fostă sclavă, Rachel, și trăind într-o comunitate mixtă, acesta s-a implicat cu îndârjire în reconstrucția Sudului, după război, scrie Cinemagia.

Distribuție: Matthew McConaughey, Keri Russell, Sean Bridgers, Gugu Mbatha-Raw

Premiera în România: 3 iunie

Money Monster

Money Monster, regizat de Jodie Foster, spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates. Însă atunci când unul dintre fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

Distribuție: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Giancarlo Esposito, Dominic West, Caitriona Balfe

Premiera în România: 3 iunie

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Îndrăgitele țestoase ninja se întorc pentru a-și salva orașul de o nouă amenințare.

Distribuție: Megan Fox, Will Arnett, Stephen Amell, Laura Linney, Tyler Perry, Alessandra Ambrosio, Johnny Knoxville

Premiera în România: 3 iunie

Now You See Me 2

La un an de la evenimentele din prima peliculă, echipa The Four Horsemen reapare pentru un show de neuitat în speranța de a demasca practicile imorale ale unui magnat din industria tehnologică. Omul din spatele spectacolului lor este nimeni altul decât Walter Mabry, un geniu al tehnologiei, care îi obligă pe cei patru să realizeze un jaf ce pare a fi imposibil. Singura lor opțiune este să pună în scenă o ultimă acrobație nemaipomenită care să le dovedească nevinovăția, dar să-l și expună pe adevăratul criminal.

Distribuție: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Dave Franco

Premiera în România: 10 iunie

Finding Dory (În Căutarea lui Dory)

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin, Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi, de data aceasta, lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei, notează Cinemagia.

Distribuție: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Idris Elba, Michael Sheen, Eugene Levy, Dominic West, Diane Keaton, Ty Burrell, Ed O’Neill

Premiera în România: 17 iunie

Independence Day: Resurgence

Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite. Filmul se va axa pe o nouă generație de eroi, dintre care se evidențiază fiul vitreg al căpitanului Steven Hiller.

Distribuție: Liam Hemsworth, Joey King, Jeff Goldblum, Vivica A. Fox, Sela Ward

Premiera în România: 24 iunie

Florence Foster Jenkins

Pelicula spune povestea lui Florence Foster Jenkins, o moștenitoare din New York care visează să devină cântăreață de operă, deși are o voce teribilă.

Distribuție: Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson, Simon Helberg

Premiera în România: 24 iunie

Articole pe aceeași temă:

Cele mai bune filme ale anului 2015

Pelicule cu Johnny Depp, Bill Murray si Zac Efron, printre cele mai mari esecuri din 2015

Cele mai asteptate filme in aceasta iarna0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !