Cele mai asteptate filme in aceasta toamna

De T. Ex.
Cele mai asteptate filme in aceasta toamna
© Cele mai asteptate filme in aceasta toamna (foto: groupon.com)
Febra nominalizărilor la Oscar începe în doar câteva săptămâni, așa că și în acestă toamnă ne așteaptă o mulțime de filme interesante care nu doar vor avea încasări record, ci și mult-râvnitul ”Oscar buzz”. Iată care sunt cele mai așteptate pelicule în următoarele luni.

Ricki and the Flash

Meryl Streep îşi asumă un rol cu totul nou– acela al unei cântăreţe şi chitariste de hard-rock – pentru regizorul laureat cu Oscar, Jonathan Demme şi scenaristul, laureat al premiului Academiei, Diablo Cody, în filmul „Ricki and the Flash”. Într-un film original, încărcat cu muzică live, Streep interpretează rolul lui Ricki Rendazzo, o eroină a chitarei care a comis o mulţime de greşeli când s-a hotărât să-şi urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Întorcându-se acasă, Ricki are şansa de a-şi ispăşi păcatele şi de a îndrepta lucrurile, punând în balanţă muzica şi familia. Streep joacă alături de fiica ei din viaţa reală, Mamie Gummer, scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald, Sebastian Stan, Rick Springfield.
Premiera în România: 11 septembrie

Maze Runner: The Scorch Trials (Labirintul: Încercările focului)

În „Labirintul: Încercările focului”, următorul capitol din saga „Labirintul”, Thomas și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei, potrivit cinemagia.ro.

Distribuție: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Aidan Gillen, Patricia Clarkson, Giancarlo Esposito

Premiera în România: 11 septembrie

Amy

Povestea lui Amy Winehouse în cuvintele ei, care prezintă filmări din arhive în premieră şi cântece neauzite până acum. Un talent unic într-o generaţie, Amy Winehouse a fost o cântăreaţă ce a captat atenţia întregii lumi. Un artist de jazz în cel mai autentic sens al cuvântului – a scris şi a cântat din suflet, folosindu-se de harul său muzical pentru a-şi analiza propriile probleme. Combinaţia dintre sinceritatea ei pură şi talentul său excepţional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne, notează cinemagia.ro. Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentanților mass media, care, împreună cu relaţiile ei defectuoase şi stilul de viaţă precar au marcat începutul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani. Chiar dacă a declanșat controverse înainte să apară, documentarul „Amy” promite să spună o poveste emoționantă despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scenă. Regizorul Asif Kapadia a folosit imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emoţionant şi energic, care pune în evidenţă lumea în care trăim într-un mod special.

Distribuție: Amy Winehouse, Tony Bennett, Pete Doherty, Mark Ronson

Premiera în România: 18 septembrie

Everest

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, „Everest” este povestea adevărată a două expediții diferite care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contracronometru pentru supraviețuire.

Distribuție: Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, Robin Wright, Sam Worthington

Premiera în România: 18 septembrie

The Intern (Internul)

În „Internul”, Robert De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Anne Hathaway), scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Robert De Niro, Anne Hathaway, Nat Wolff, Rene Russo

Premiera în România: 25 septembrie

American Ultra (American Ultra: Agent descoperit)

Un drogat – care este, de fapt, un agent guvernamental – este marcat ca pasiv și destinat exterminării. Însă este prea bine antrenat și prea bun ca să poată fi ucis.

Distribuție: Jesse Eisenberg, Connie Britton, Walton Goggins, Kristen Stewart, Topher Grace, John Leguizamo

Premiera în România: 25 septembrie

The Walk (The Walk: Sfidează limitele)

Robert Zemeckis aduce pe ecran nemaipomenita performanţă a lui Philippe Petit, street performer neîntrecut în mersul pe sârmă devenit celebru în lumea întreagă în 1974, când a parcurs, la aproximativ 500 de metri înălţime, distanţa dintre de-abia construitele Turnuri gemene ale World Trade Center. Pentru a reuşi isprava, Petit şi prietenii săi s-au folosit de identităţi false şi au avut nevoie de luni întregi de pregătire.

Distribuție: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Ben Schwartz

Premiera în România: 2 octombrie

Black Mass (Black Mass: Afaceri murdare)

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

Distribuție: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Adam Scott, Peter Sarsgaard

Premiera în România: 2 octombrie

Pan (Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri)

Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră.

Distribuție: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller, Cara Delevingne, Rooney Mara, Amanda Seyfried

Premiera în România: 9 octombrie

Crimson Peak

Edith, o tânără scriitoare aspirantă din secolul al XIX-lea, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe, care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille, geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă “respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”.

Distribuție: Charlie Hunnam, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain

Premiera în România: 16 octombrie

Far from the Madding Crowd (Departe de lumea dezlănţuită)

În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

Distribuție: Carey Mulligan, Juno Temple, Michael Sheen, Tom Sturridge

Premiera în România: 30 octombrie

Hotel Transylvania 2 (Hotel Transilvania 2)

Când vampirul de modă veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizată, Hotelul Transilvania intră într-o coliziune între supranaturalul de modă veche şi moda actuală.

Distribuție: Robert Englund, CeeLo Green, Steve Buscemi, Selena Gomez, Adam Sandler, Kevin James, Andy Samberg, Megan Mullally, Fran Drescher, Mel Brooks

Premiera în România: 30 octombrie

Spectre

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele „Spectre”.

Distribuție: Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista, Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Naomie Harris

Premiera în România: 6 noiembrie

The Little Prince (Micul prinţ)

Un pilot se prăbușește în deșert și întâlnește un băiețel de pe o planetă îndepărtată. Ajuns la bătrânețe, fostul aviator așteaptă să apară cineva cu care să-și împărtășească povestea. Fetița din vecini, mereu înconjurată de cărțile și caietele pentru temele de casă, e cea căreia bătrânul îi trimite o invitație – sub forma unui avion de hârtie – de a afla sensibila poveste a Micului Prinț care își dorea foarte mult să-și facă prieteni.

Distribuție: Rachel McAdams, James Franco, Riley Osborne, Paul Rudd, Marion Cotillard, Paul Giamatti, Benicio Del Toro, Jeff Bridges, Vincent Cassel, Ricky Gervais, Albert Brooks

Premiera în România: 13 noiembrie

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a)

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime.

Distribuție: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Julianne Moore, Sam Claflin, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Donald Sutherland

Premiera în România: 20 noiembrie

Youth

„Youth” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Distribuție: Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine, Harvey Keitel, Jane Fonda, Madalina Ghenea

Premiera în România: 20 noiembrie

Bridge of Spies

Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie. „Bridge of War” spune povestea lui James Donovan, un avocat din Brooklyn care se trezeşte aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american U-2 capturat. Scenariștii Matt Charman, Ethan Coen şi Joel Coen transformat această experiență remarcabilă din viața lui Donovan într-o poveste inspirată din fapte reale, ce surprinde esența unui om care riscă în această călătorie, scrie cinemagia.ro.

Distribuție: Tom Hanks, Amy Ryan, Alan Alda

Premiera în România: 27 noiembrie

The Good Dinosaur (Bunul Dinozaur)

După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului – un băieţel. A 15-a producţie animată marca Pixar are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar giganţii cu sânge rece continuă să trăiască.

Distribuție: Steve Zahn, Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, A.J. Buckley, Neil Patrick Harris, Anna Paquin, Frances McDormand

Premiera în România: 27 noiembrie

Tu care dintre aceste filme plănuiești să le vezi?

Articole pe aceeași temă:

Cele mai bune filme ale anului 2015… pana acum

Cele mai asteptate filme in aceasta vara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !