Cele mai frumoase tesaturi pentru rochii de ocazie, acum la Textil Shop Arad!

Reactualizat la:
Cele mai frumoase tesaturi pentru rochii de ocazie, acum la Textil Shop Arad!

Sezonul nunţilor este in plina desfăşurare şi trebuie să fii pregătită din timp! Fie că ai nevoie de o rochie specială pentru ziua cea mare a unei prietene sau eşti designer şi vrei să ai mereu ţesături de cea mai înaltă calitate pentru clientele tale, este important să ştii de unde le poţi cumpăra! Magazinul Textil Shop din Arad, str. M. Eminescu, Nr.4 iti ofera posibilitate de a alege materialele textile care ti se potrivesc.

Tot mai multe femei decid să îşi facă rochii pe comandă pentru diferite ocazii în loc să le cumpere de-a gata, iar motivul este simplu: în acest fel rochia va arăta exact cum îşi doresc, iar designerul ştie cel mai bine cum să le pună trupul în evidenţă. Alegând o rochie pe comandă din ţesături deosebite reuşeşti să impresionezi cu orice ocazie cu un minimum de efort.

poza2

Femeia modernă este deosebit de ocupată, dar asta nu o împiedică să fie şi informată, aşadar poţi alege chiar tu materialele potrivite pentru rochia ta, la Textil Shop Arad.Găseşti aici în orice moment peste 1000 de ţesături, cele mai populare fiind dantela, paietele, voalurile, satenul elastic, taftaua duchess şi ţesăturile imprimate: indiferent de look-ul dorit, vei găsi aici materialele potrivite!

Dacă îţi doreşti o rochie de seară feminină şi romantică, ţesătura pe care ţi-o recomandăm este dantela, pe care o găseşti în peste 50 de modele in magazin. Sau ce-ai spune să atragi privirile cu o rochie sexy din paiete? Ai la dispoziţie peste 100 de modele şi culori, de la auriu, argintiu şi până la albastru sau roşu. Nu uita, însă, că pentru o astfel de ţinută ai nevoie de o siluetă ireproşabilă.

poza3

Un alt material cu care nu poţi da greş niciodată este taftaua duchess, foarte fină şi plăcută la atingere. Să nu uităm nici de ţesăturile imprimate, create special pentru femeile sofisticate, care sunt mereu atente la detalii.

Toate acestea, dar şi multe altele, te aşteaptă in magazinul Textil Shop din Arad. Vei găsi aici cele mai bune preţuri pentru o mulţime de materiale de cea mai înaltă calitate, potrivite femeilor care îşi doresc o rochie deosebită pentru momentele speciale din viaţa lor.

Magazinul Textil Shop este situat pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 4 din Arad. Pentru infomatii suplimentare puteti vizita site-ul nostru: www.textil-shop.ro. Orarul de functionare: L-V: 10-18, S: 9-13Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor