Centrul EstetPRO și-a deschis porțile la Arad

Reactualizat la:
Centrul EstetPRO și-a deschis porțile la Arad
ADVERTORIAL. Multe fete frumoase, aparate estetic-medicale de ultimă generație, mai multe surprize și un sediu scos parcă din revistele de design italian. Așa a fost Open Day pentru EstetPRO Arad, eveniment care a avut loc joi, 26 iulie 2018, pe Calea Romanilor, nr. 17-19.

Ocazia a fost folosită de managerii centrului de înfrumusețare nou deschis la Arad pentru a le oferi participanților mai multe detalii despre toate tratamentele faciale și corporale premium pe care le pot încerca aici, despre care spun că sunt unice în Arad, dar şi de a oferi câte o surpriză cadou și alte premii speciale, în cadrul unei tombole cu extragere la finalul zilei, constând în ședințe gratuite din fiecare tratament disponibil în cadrul centrului.

Mai mult, cei care au trecut pragul Centrului EstetPRO Arad au descoperit că toate tratamentele și produsele pentru îngrijirea tenului au putut fi achiziționate la prețuri speciale, valabile exclusiv în ziua deschiderii.

Cine este însă EstetPRO? EstetPRO Arad este al 3-lea centru beauty pe care îl deschid reprezentanții societății, după cele din Timișoara (sediul central) și Oradea.

Centrul EstetPRO se axează pe tratamente faciale și corporale non-invazive, cu aparatură estetic-medicală acreditată internațional și utilizată în clinicile beauty din întreaga lume: http://estetpro.ro/proceduri.

„Echipa EstetPRO va așteaptă să luați parte la o experiență estetică deosebită, într-o locație discretă și elegantă, pentru a vă putea bucura de tratamentele noastre profesionale în siguranță și confort. Tratamentele disponibile în cadrul centrului din Arad sunt foarte apreciate de multe dintre vedetele de talie internațională și de cele autohtone: VelaShape III cu tehnologia patentată elos de la Syneron Medical – cel mai apreciat tratament anticelulitic şi de tonifiere al momentului, criolipoliza CoolTech la -8 grade Celsius de la Cocoon Medical, Intraceuticals – tratamentul facial original cu oxigen hiperbaric al Madonnei împreună cu întreaga gamă de produse de lux Intraceuticals creată special pentru îngrijirea tenului acasă, epilare definitivă cu ultima generație de lumină pulsată SPL Or-Light, fotorejuvenare facială SPL Or-Light, OxyGeneo+ Tripollar 3-in-1- tratament facial de curățare, calmare și iluminare cu opțiune de lifting facial neinvaziv bazat pe radiofrecvență tripolară. La EstetPRO, avem protocoale de tratament unice, dezvoltate în cei 5 ani de experiență, din dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune rezultate.”, ne-a declarat Leila Buţiu, Marketing & Business Development Manager.

Dincolo de tratamente, sediul ultramodern te aşteaptă la un pas de centrul Aradului pentru a te ajuta să fii și mai frumoasă și să ai mai multă încredere în tine.