Cer eliminarea unor clauze din contracte

2Comentarii
Cer eliminarea unor clauze din contracte
ARAD – Reprezentanţii Asociaţiilor de proprietari din Arad şi Timişoara cer modificarea contractelor de gaze.

Problematica contractelor gazelor naturale a avut un ecou larg în rândul asociaţiilor de proprietari, în cadrul recentei Adunări Generale a asociaţiilor de proprietari organizată de Uniunea Locala a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad.

Noile contracte au însă unele noţiuni cu care reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, atât din Arad cât şi din Timişoara, nu sunt de acord. „Noile contracte de furnizare a gazelor naturale către asociaţiile de proprietari de către E-ON Gaz a avut la bază ordinul ANRE 77/2009 care a introdus noţiunea de <<program de consum>>, adică plata timp de 3 luni a unei cantităţi prezumate, urmate la a patra lună de regularizare. Faţă de prevederile acestui ordin furnizorul a mai introdus în contract clauze ce nu figureaza în contractul cadru, clauze abuzive cu care n-am fost de acord. În faţa acţiunii de respingere a semnării acestor contracte organizată şi susţinută atât de ULAL Arad cât şi de FALT Timişoara, au demarat negocieri între cele două Uniuni ce reprezintă interesele Asociaţiilor de proprietari din cele două judeţe din vestul ţării  şi E-ON Gaz. Compania furnizoare a promis refacerea contractelor şi înlăturarea clauzelor incriminate pentru ca acestea să poată fi semnate de asociaţii, inclusiv de cele care din nedocumentare le-au semnat”, a precizat Vasile Arion, vicepreşedintele ULALA.

Modificare?

„Pentru a se încerca modificarea Ordinului 77 al ANRE”, spune conducerea ULALA, săptămâna viitoare se va întâlni la Bucureşti conducerea naţională a Ligii Habitat a Asociaţiilor de Proprietari din România cu conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare a Energiei (ANRE).

JA – S.B.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor