Ceremonie de învestire primar, la Pâncota

De Marcell Gorcea
Reactualizat la:
21Comentarii
Ceremonie de învestire primar, la Pâncota
Şedința festivă de învestire a noului primar ales, Dan Ștefan Pocrișer, cel care timp de patru ani a îndeplinit funcția de viceprimar.

Marți, 28 iunie, la sediul Primăriei Orașului Pâncota, a avut loc ședința festivă de învestire a noului primar ales, Dan Ștefan Pocrișer, cel care timp de patru ani a îndeplinit funcția de viceprimar în administrația locală de aici și care, la scrutinul din 05.06. a. c., a obținut votul a peste 70% din cei prezenți la urne.

La evenimentul de învestire a participat noul viceprimar al orașului, Ioan Boiciuc, secretara Consiliului Local, Codruța Balint, membrii noului Consiliu Local: Ioan Boiciuc, Livana Pufulete, Silviu Purda, Florin Mihoi, Ioan Trif, Liviu Bătrân, Vasile Lupșea, Ioan Horga, Alin Făgăraș, Ana Maria Joldea, Ioan Tulac – PSD, Monel Pîncotan, Florența Blasko, Gheorghe Lavric, Ioan Farcaș – PNL, funcționari publici, personal contractual din cadrul Primăriei Pâncota, șefi ai instituțiilor de învățământ, poliție, consilieri județeni PSD, în frunte cu președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Din partea Prefecturii Județului Arad a participat doamna Florentina Horgea, subprefect, cea care a supervizat ședința de învestire a primarului și care a prezentat hotărârea Judecătoriei Ineu privind validarea alegerii domnului Dan Ștefan Pocrișer în calitate de primar al orașului Pâncota, în urma scrutinului desfășurat la data de 05.06.2016.

După depunerea jurământului de către edil, domnul Dan Ștefan Pocrișer a devenit oficial primar al orașului Pâncota pentru mandatul 2016–2020. Acesta a mulțumit celor care i-au fost aproape în campania electorală, celor care au avut încredere în persoana sa, votându-l, cât și celor care nu l-au votat, având alte opțiuni. Cu toate acestea, noul primar este deschis dialogului cu toți cetățenii, cu toți membrii Consiliului Local, sperând într-o colaborare permanentă și eficientă în implementarea proiectelor spre un viitor mai bun, mai civilizat, pentru comunitățile locale din Pâncota și Măderat.

De menționat că ședința de învestire a fost condusă de cel mai în vârstă consilier local, domnul Vasile Lupșea, bucuros că echipa actuală de consilieri locali s-a întinerit foarte mult – aproape două treimi sunt tineri –, sperând ca aceștia, cu elanul lor, să onoreze cerințele electoratului.

Așadar, la Pâncota, o echipă nouă de conducere a orașului, cu multe așteptări din partea localnicilor din Pâncota și Măderat. Considerăm că problemele personale, dar mai ales cele de interes public, se impun a fi duse la îndeplinire necondiționat, fără amânare nejustificată, în limitele legii și pe măsură ce vor fi aduse la cunoștința aleșilor locali, în scris sau verbal.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor