Cereri pentru motorina la APIA

De Diana Dutu
Cereri pentru motorina la APIA
ARAD. 27 februarie 2015 este ultima zi în care se pot depune cereri de plată privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2014.

Potrivit Centrului Judeţean Arad al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, in trimestrul IV din anul 2014, a cărui valoare unitară este de 1,7975 lei/litru.
Beneficiarii ajutorului de stat sunt persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale, intreprinderi individuale, care au achiziţionat cantităţile necesare de motorină şi pentru care au documentele fiscale de vânzare emise de furnizori pe numele acestora, în vederea efectuării lucrărilor mecanizate în agricultură în trimestrul IV al anului 2014, în sectoarele vegetal, zootehnic şi îmbunătăţiri funciare.
Plata ajutorului de stat sub formă de rambursare se efectuează până la data de 30 iunie 2015, în limita bugetului anual aprobat.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !