Certificate de calitate pentru UVVG

De Vasile Filip
Certificate de calitate pentru UVVG
ARAD. În urma unui exigent audit de calitate realizat de Societatea Română pentru Asigurarea Calității Bucureşti, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a fost recalificată național și european pentru îndeplinirea integrală a standardelor de calitate academică.

Certificatul național S.R.A.C. și cel european IQNet au fost acordate pentru activitățile de învățământ superior și cercetare științifică. Valabilitatea lor este de până în anul 2017.
Prin cele două certificate, Departamentul pentru Asigurarea Calității al Universității a făcut dovada că are implementat și menține un sistem de management al calității conform condițiilor din Acordul SREN I.S.O 9001:2008. La acest sistem integrat își aduc un aport consistent studenţii, masteranzii, doctoranzii, postdoctoranzii și absolvenții din cadrul Asociației ALUMNI.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !