China Smart Expo, o oportunitate pentru arădeni

De Andreea Pintea
1Comentariu
China Smart Expo, o oportunitate pentru arădeni
Societățile arădene se pot prezenta la China Smart Expo 2018, de la Budapesta, beneficiind de sprijin din partea CCIA.

China este fără doar și poate o piață care trebuie exploatată. În acest an, la Budapesta, se va desfășura cea de a noua ediție a târgului China Smart Expo. Evenimentul se desfășoară în perioada 31 mai – 2 iunie, iar societățile arădene interesante pot transmite intențiile de participare până pe 4 mai.

Pentru prima dată, partea chineză va oferi cu titlu gratuit un stand expozițional întreprinzătorilor români care doresc să exporte în China (în special din industria agro-alimentară şi FMCG). În acest sens, cei care doresc să își promoveze oferta în cadrul standului comun sunt rugați să transmită pe adresa de e-mail menționată mai jos numele companiei, datele de contact și produsul/serviciile care urmează a fi prezentate.

„CCIA Arad oferă un sprijin financiar de 150 de euro firmelor care participă la târg, cu condiţia să stabilească cel puţin 6 întâlniri de afaceri, prin intermediul platformei online, cu expozanţii chinezi. Suma poate acoperi cheltuielile de transport sau cazare”, declară președintele Gheorghe Seculici.

Ediția din acest an propune 3 expoziții în una singură: China Smart Expo – întrevederi regionale de afaceri ale antreprenorilor din Europa Centrală și de Est cu 300 de expozanți chinezi din domeniul exporturilor; Expoziția importatorilor chinezi – un forum de afaceri comun al țărilor exportatoare care participă la proiectul 16 + 1 și cumpărătorii de import proveniți din provincia Shandong, în domeniile industriei alimentare și produselor agricole; SHANDONG CULTURE EXPO.

Societățile interesate trebuie să se adreseze Camerei de Comerț Arad până pe 4 mai prin email ccia@ccia-arad.ro și să se înregistreze și la următorul link: http://bit.ly/2tIZZbQ. De asemenea, informații suplimentare pot fi găsite pe pagina evenimentului: www.chinasmartexpo.com/

Despre China Smart Expo

China Smart Expo este expoziția anuală, organizată de CECZ Co, Ltd. în Budapesta și găzduiește sute de companii chineze care caută parteneri de afaceri pe piețele din Europa Centrală și de Est. Compania organizatoare, CECZ Co, Ltd. a fost înființată pentru a promova comerțul în cadrul Zonei de Cooperare și Logistică Central-Europeană, un vast proiect inițiat de Ministerul Comerțului din China. Ca principal co-organizator al China Smart Expo anual, CECZ Co, Ltd. își propune să ofere cele mai bune soluții pentru încheierea de afaceri între producătorii, furnizorii din China și companiile din Europa Centrală și de Est.download

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor