Cinci puncte de informare Europe Direct în judeţul Arad

De Diana Dutu
Cinci puncte de informare Europe Direct în judeţul Arad
Unul este funcţional deja la Curtici, urmând ca până la sfârşitul anului să mai fie amenajate alte patru la Vladimirescu, Lipova, Şiria şi Pâncota.

„Pentru a veni cu informația europeană cât mai aproape de cetățeni, începând cu luna septembrie Centrul de informare Europe Direct Arad a demarat o acțiune în județ care constă în crearea a cinci puncte de informare europeană. Această activitate face parte din Planul Anual de Comunicare 2018 al Proiectului Europe Direct Arad și urmează să se desfășoare până la sfârșitul anului” – precizează Oana Pârvulescu, manager proiect Europe Direct Arad.

Localităţile vizate pentru înfiinţarea celor cinci puncte de informare sunt Vladimiresu, Lipova, Şiria, Pâncota şi Curtici. În ultima localitate, este funcţional deja, în celelalte patru urmând a fi amenajate până la sfârşitul acestui an, în spaţii accesibile populaţiei, aflate în incinta primăriilor. În aceste locuri, „cetățenii vor avea acces la materiale informative actuale și vor avea posibilitatea de a obține răspunsuri la întrebări. Va fi realizată o bază de date cu locațiile în care vor fi create aceste puncte de informare, se va comunica permanent în modul online pentru a fi diseminate toate informațiile puse la dispoziție de către Reprezentanța Comisiei Europene în România. Printre rezultatele preconizate se regăseşte o mai bună informare a cetățenilor de toate vârstele cu privire la prioritățile de comunicare ale Comisiei Europene și diseminarea informațiilor la nivel regional” – punctează Oana Pârvulescu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !