Cinci zile de circ la Arad

De Adriana Barbu
Cinci zile de circ la Arad
© Imagini de la ediţia de anul trecut Foto: JA
Sunteţi pregătiţi de circ? Şi de teatru? Festivalul de teatru circ Fantasticoo revine în forță în municipiu.

Se pregăteşte a doua ediţie de teatru-circ. După o primă ediție în 2015, Festivalul de teatru circ Fantasticoo revine, potrivit organizatorilor, cu un program internațional, divers și atractiv. Centrul Municipal de Cultură și Primăria Municipiului Arad au pregătit un program diversificat, pe parcursul celor cinci zile de festival (22-26 mai), anul acesta organizatorii dorind să lărgească spațiul de joc și tipul acestuia. Ca atare, vor avea loc spectacole stradale în diferite locații din oraş. Arădenii sunt așteptați cu mic cu mare la evenimentul care începe duminică şi se încheie joia viitoare, intrarea fiind liberă la toate piesele propuse.

Totul începe duminică, 22 mai, de la ora 10.30, când vine Giant Puppets – spectacolul cu păpuși gigantice al companiei FamousArt, eveniment ce va avea loc pe platoul din fața Palatului Administrativ Arad. Apoi, de la ora 11.00, organizatorii vă propun Spectacolul magic al lui Igor – Iluzie sau adevăr (al Companiei lui Igor Trifunov), tot pe platoul din fața Palatului Administrativ Arad. De la ora 17.30, Giant Puppets – spectacolul cu păpuși gigantice al Companiei FamousArt, se mută pe platoul din fața Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, iar de la ora 18.00 spectacolul magic al companiei Igor Trifunov– Iluzie sau adevăr – se mută şi el la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, în sala mare.

Luni, 23 mai, în a doua zi de festival, de la ora 10.30, pe platoul din faţa teatrului, vin Bufonii regali ai companiei FamousArt. De la ora 11.00 va fi Spectacolul Teatrului de magie din București, tot pe platoul din faţa Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, în timp ce, de la ora ora 17.30, Bufonii regali ai Companiei FamousArt se mută în faţa Teatrului de Marionete Arad. Finalul zilei de luni aparţine spectacolului Teatrului de magie din București, care va fi jucat de la ora 18.00 în Teatrul de Marionete Arad.

Marţi, 24 mai, în a treia zi de festival, revin păpuşile gigant. De la ora 10.30 va fi pus în scenă spectacolul cu păpuși gigantice al Companiei FamousArt în faţa Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, iar de la ora 11.00 The magomic show – Tandrețea râsului – al celor de la Gromic se va juca tot în faţa Teatrului Clasic. Apoi, de la ora 17.30, spectacolul cu păpuși gigantice se mută în faţa Teatrului de Marionete Arad, iar de la ora 18.00 The magomic show – Tandrețea râsului – a lui Gromic vine şi el la Teatrul de Marionete Arad.

În a patra zi de festival, miercuri, 25 mai, Bufonii regali ai Companiei FamousArt vin de la 10.30 pe platoul din fața Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, în timp ce de la ora 11.00, în aceeaşi locaţie, va fi Nanirossi Show, spectacolul Companiei Nanirossi. De la 17.30 Bufonii regali se mută în fața Teatrului de Marionete Arad, iar de la ora 18.00 în incinta teatrului se va juca Nanirossi Show.

Ultima zi

Ultima zi a Festivalul de teatru circ, de pe 26 mai, debutează tot cu păpuşile gigant ale companiei FamousArt, pe platoul din fața Teatrului, la ora 10.30. La ora 11.00 tot acolo vine Pintea Magicianul cu un spectacol de magie. Ultima seară e rezervată păpuşilor gigant, care vor face demonstraţii de măiestrie în faţa teatrului, de la ora 17.30, ultima reprezentanţie aparţinându-i, însă, lui Pintea Magicianul, care revine, la ora 18.00, în incinta Teatrului Clasic Ioan Slavici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !