Cine rezolvă problema în Sânicolau?

Cine rezolvă problema în Sânicolau?
SCRISORI DE LA CITITORI. De când e solicitată la diferite organe responsabile, problema cetăţenilor din Sânciolau Mic şi nu numai, a intrat în istorie.

În cartier sunt mulţi pensionari care nu au maşină sau nu mai pot conduce o maşină, dar vor să ajungă în oraş, la piaţă, la un medic, la un ghişeu. Dar… de dimineaţă, de când elevii pleacă la şcoală, şi până la ora 12.00, circulaţia autobuzelor este întreruptă (paralizată), iar la sfârşit de săptămână şi în zilele de sărbătoare, cred că nimeni dintre cei responsabili nu şi-a pus întrebarea cum ajung în oraş cetăţenii din cartier , cei care nu au maşină, mai ales bătrânii.
Un microbuz care să circule din oră în oră ar rezolva problema.
Înainte de alegerile locale, trei cetăţeni voinici şi frumoşi asigurau la diferite întâlniri locuitorii cartierului de ataşamentul lor faţă de problemele pe care le au. Acum sunt consilieri municipali şi am vrea să se implice pentru rezolvarea problemelor. Nu s-a realizat nici staţia de autobuz modernă promisă de conducerea companiei de transport că se va amenaja în apropierea blocului Flacăra după terminarea lucrărilor de canalizare şi asflatare. Lucrările s-au terminat de mult… Nici copertina din staţia de autobuz construită de cetăţeni în urmă cu peste 30 de ani, al cărei acoperiş a fost luat de vânt nu o vede nimeni.
Deocamdată lăsăm problemele numărului mare de tineri din cartier care nu au nicio posibilitate de petrecere a timpului liber în mod organizat şi civilizat. Câte nu s-ar putea face cu această forţă lăsată la voia întâmplării? În această sală s-ar putea ţine şi adunările cetăţeneşti, pentru a nu sta sub cerul liber. Şcoala, pe cât posibil, să fie scutită de activităţi extraşcolare şi mai ales politice.
VASILE MOTOCEA
PENSIONAR, ARAD0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !