Cine sunt candidaţii pentru posturile de director la şcolile din Arad?

De Monica Ardelean
24Comentarii
Cine sunt candidaţii pentru posturile de director la şcolile din Arad?
Vezi aici lista celor care au trecut, cu bine sau nu, de prima etapă – cea a depunerii dosarelor de candidatură.

S-a încheiat perioada de înscriere pentru directorii de şcoli. Prima etapă, cea a înscrierii on line, a adus un minus de 71 de directori în şcolile arădene. Pentru cele 190 de posturi scoase la concurs şi-au încărcat on line pe platforma destinată concursului doar 133 de cadre didactice din care 14 au fost respinse pentru că au avut dosarul incomplet. Aşadar, au rămas în competiţie 119 cadre didactice pentru cele 190 de posturi scoase la concurs. Un minus de 71 de candidaţi, dacă ne punem să calculăm la fiecare post câte un singur candidat. În situaţia în care sunt mai mulţi candidaţi pentru un singur post, atunci numărul şcolilor unde nu există niciun doritor pentru funcţia de director va fi mult mai mare. În această situaţie, Inspectoratul Şcolar General Judeţean trebuie să găsească cel puţin alte 71 de cadre didactice pentru a fi numite pe aceste funcţii.

Selecţia testului scris

În 12 octombrie va avea loc examenul scris al celor ale căror dosare on line vor fi validate. Cei care vor obţine minimum 35 de puncte din cele 50 posibile la proba scrisă, vor trece la probele de CV şi interviu. Sunt declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte. Primele rezultate vor fi afişate în data de 18 noiembrie 2016.

DOWNLOAD LISTA DIRECTORI24Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor