Cine sunt tinerii care au pierit în accidentul din Micălaca

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
44Comentarii
Cine sunt tinerii care au pierit în accidentul din Micălaca
Aveau același prenume: Bogdan! Aveau aceeași pasiune: UTA! Din păcate, au sfârșit, împreună, în accidentul tragic de joi seară.

Accidentul de joi seara a venit ca un șoc pentru comunitatea suporterilor echipei UTA, dar nu numai. În primul rând, șocul accidentului. Cei care au ajuns la fața locului au rămas pur și simplu împietriți: epava mașinii BMW era imaginea violentului accident. A urmat un nou șoc: victimele erau tinere, foarte tinere. Iar când s-a aflat și cine erau cei doi tineri, a venit și al treilea șoc.
În mașina BMW se aflau patru tineri, patru prieteni, patru suporteri. Aveau între 21 și 28 de ani, iar pentru doi dintre ei ceasul vieții s-a oprit în mod absurd și subit atunci când au „zburat” de pe pasajul rutier Micălaca. Veneau de la Vladimirescu, unde împreună cu alți suporteri, au repetat o coregrafie pentru următorul meci al alb-roșilor. Un meci pe care cei doi tineri îl vor vedea din galeria îngerilor.
Pe amândoi îi chema Bogdan – nume ce semnifică „darul lui Dumnezeu”. Amândoi erau prieteni și suporteri ai echipei UTA. Și au plecat din această lume, subit, tot împreună.
Bogdan Mihoc, cel care era și șoferul mașinii BMW, avea doar 24 de ani. Prietenul lui, Bogdan Moisi, era ceva mai tânăr. La doar 21 de ani, Bogdan Moisi a părăsit această lume. Prietenii celor doi sunt efectiv consternați de ceea ce s-a întâmplat.
„De ce ai apăsat pedala aia tare, de ce ai fugit mai repede decât îngerul tău păzitor? Aveam nevoie de tine aici, să ne înveselești, să ne aduni, să ne vorbești, să susții UTA până în pânzele albe și de mai câte… Odihnește-te în pace, Bogdan, vei rămâne mereu viu în sufletele noastre, deasupra tuturor.” Acesta este doar unul dintre mesajele care au început să fie publicate de prietenii celor doi.
Ce ar mai fi de spus după o asemenea tragedie? În aceste momente, sfaturile privind modul prudent de a șofa par mai mult decât inutile, cel puțin pentru apropiații celor două familii. Un accident care a zguduit întreg Aradul, un accident care arată încă o dată că o clipă de neatenție îi poate fi oricui fatală, un accident care poate îi va face pe cei care urcă la volan să fie ceva mai prudenți.
Cât despre cele două destine frânte atât de brusc, nu putem spune decât că sperăm ca familiile lor să găsească puterea de a trece peste tragedie.44Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor