Cionca cere să cadă capete la Retim

De Alin Gherasim
11Comentarii
Cionca cere să cadă capete la Retim
Țolea este ca şi plecat? Cionca cere să cadă capete şi la Retim.

Începutul dezastruos de activitate al firmei Retim l-a făcut pe Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, să ceară capete. Iar cei arătaţi cu degetul de şeful judeţului sunt şefii din Arad ai Retimului. „Consiliul Judeţean Arad şi primăriile din zona 1 de colectare a deşeurilor au asigurat toate condiţiile pentru derularea cu succes a proiectului european în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro pentru colectarea selectivă a deşeurilor. Situaţia de criză care a fost resimţită în municipiul Arad şi alte localităţi este pe cale de a fi rezolvată, prin intervenţia autorităţilor locale care reprezintă interesele cetăţenilor. În ultimele zile, s-a înregistrat o îmbunătăţire semnificativă a colectării gunoaielor, ne apropiem de o situaţie de normalitate. Pentru recâştigarea încrederii cetăţenilor într-un proiect important pentru Arad, este nevoie de câteva măsuri. Solicităm firmei Retim să demită conducerea de la Arad, care este principalul responsabil pentru criza gunoaielor. Trebuie să punem punct acestei crize şi să repornim cu încredere şi eficienţă proiectul de colectare selectivă a deşeurilor în tot judeţul”, a declarat Cionca, în cadrul unui comunicat de presă.

Ţolea, ca şi plecat?

În acelaşi comunicat de presă trimis de CJA, în cadrul declaraţiei lui Cionca apare şi o precizare care lasă impresia că Adrian Ţolea, directorul ADI Deşeuri, este ca şi zburat din funcţie. „Am luat act de pasul în spate anunţat la Adunarea Generală ADI SIGD şi public de domnul director Adrian Ţolea. Îi mulţumim pentru efortul depus pentru acest proiect şi pentru implicarea sa în rezolvarea situaţiei de criză”, a mai spus preşedintele CJA. Drept urmare, printre rânduri, se citeşte faptul că Ţolea este ca şi debarcat de la şefia ADI Deşeuri. Într-adevăr, Ţolea a anunţat că şi-a depus mandatul, dar Consiliul Director ar trebui să decidă dacă actualul director va fi concediat sau nu. Din Consiliul Director fac parte Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA, Gheorghe Falcă, primarul Aradului, şi Petru Antal, primarul din Pecica. Exprimarea lui Iustin Cionca lasă impresia că se ştie deja faptul că Adrian Ţolea îşi va pierde mandatul de director. Este interesant de văzut cine va fi viitorul conducător al ADI Deşeuri, o asociaţie care a organizat deja toate licitaţiile pentru implementarea master planului de deşeuri. Iar, odată finalizate aceste licitaţii şi cu lucrurile intrate aproape pe făgaşul normal în Arad, la ADI Deşeuri va fi boierie. Pentru că greul a trecut, iar viitorul director nu va mai avea prea multe lucruri de făcut. În schimb, salariul va fi unul frumuşel.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor