Circul Acquatico Bellucci, la Arad

Circul Acquatico Bellucci, la Arad
Cu imensa plăcere, vă comunicăm venirea Circului Acquatico Bellucci în Arad, parcarea Galeria Real din 22 până 26 octombrie, prezentând zilnic spectacol la ora 18:00 iar sâmbăta și duminica la orele 15:30 si 18:00.

Familia Bellucci-Medini, prezintă un spectacol foarte premiat, divertisment de bună calitate, pentru un plublic de toate vârstele.

Câstigatorul Leului de Aur la Festivalul Internațional de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum și a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost 2 ani consecutivi gazda show-ului de televiziune “Serviți, vă rog!” de la ProTV, unde a avut un succes neașteptat la public și la critici.

Un turneu plin de evenimente, ce va începe în Martie 2014, și va trece prin orasele mai mari sau mai mici ale României. Prezentăm un program de spectacol unicat, unde tradiția se îmbină cu inovația, dând viață unei lumi fantastice, unde copii și adulții pot reîncepe a visa.

Printre acrobații aeriene la sol și inaltime, momente comice, jonglerii, singura fântână arteziană mobilă cu apă dansează în ritmul muzicii, contorsionism plus alte momente artistice de senzație,decoruri și atmosfere ireale, ARTIȘTI ȘI FAMILIA BELLUCCI însoțesc spectatorii într-o călătorie incitantă, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane, numeroase speci de serpi, porci spinosi și broaște țestoase uriase, simpaticii pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat de leu marin(foca) si un amuzant hipopotam pigmeu, până la înfricoșătorii crocodili și aligatori.

Se pot admira, deasemenea, înspăimântătorii pirania roșii din râul amazonian.

Vă așteptăm la Circ, nerăbdători să dăm mâna cu dumneavoastră personal ! Urmariți-ne pe facebook, pe pagina oficiala “Circo Acquatico Bellucci ” pentru poze, noutăți, promoții sau informații.

Informatii suplimentare la: 0761209444; ; 0736069200