Ciupe dă idei pentru parcări

De Simion Todoca
Reactualizat la:
3Comentarii
Ciupe dă idei pentru parcări
Ionel Ciupe spune că există terenuri pentru parcări, altele decât pieţele şi parcurile, dar sunt în joc interese obscure.

Preşedintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, este de părere că primarul Gheorghe Falcă este „tot mai rupt de realităţile Aradului”. „Nu am să mă refer acum la piramide, fântâni colorate pe Mureş sau ecluze. E vorba de problema parcărilor, mai precis de cele care ar fi atât de necesare în zona centrală a Aradului. Parcări pe care actualul primar al Aradului le doreşte pe zone verzi de tradiţie, actualul Parc Eminescu, sub terenuri de sport, e vorba de cel de la Moise Nicoară, sau chiar pe ele, mai precis pe fosta bază Constructorul, de pe malul Mureşului, dincolo de Perla.

Vizate sunt şi pieţele Avram Iancu şi Piaţa Catedralei sau Piaţa Mare, cum îi spun arădenii.

Interesant este că primarul Gheorghe Falcă ignoră că există locaţii care pot rezolva mult mai uşor şi mai puţin costisitor această problemă. Un exemplu este terenul situat în zona Pieţei Romane, la Boul Roşu, chiar în spatele Magazinului Profi. E un spaţiu mai mult decât generos, cu intrări de pe două străzi, Mucius Scaevola şi Dornei, unde poate fi amenajată o parcare pentru sute de maşini. E o variantă de luat în calcul, dar ocupat cu atâtea proiecte de anvergură, edilul şef al Aradului pare să fi uitat de soluţiile simple. Deşi gurile rele spun că acest teren ar fi disputat de persoane cu greutate din Arad, unele chiar foarte apropiate domnului Gheorghe Falcă. Tot gurile rele spun că acest teren nu este interesant, pentru că o parcare aici nu presupune un studiu de fezabilitate consistent, care să îngraşe conturile firmei sau firmelor abonate la acest gen de documentaţie. Ceea ce este cert, însă, e faptul că arădenii nu mai cred în amăgirile lui Falcă, din moment ce nu regăsesc nicio îmbunătăţire a calităţii vieţii, ci dimpotrivă…noi taxe şi impozite mărite, menite chipurile să sporească confortul public al arădeanului… dar ce confort, unde e?”declară Ionel Ciupe.

Taguri: , , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor