Ciupe: „Nu este eficientă lupta împotriva țânțarilor”

De A.B.
8Comentarii
Ciupe: „Nu este eficientă lupta împotriva țânțarilor”
Consilierul local municipal Ionel Ciupe avertizează Primăria Arad asupra faptului că lupta împotriva țânțarilor în municipiu nu este eficientă. Alesul spune că, de când a început vara, a primit foarte multe sesizări de la arădeni cu privire la faptul că fie nu s-a stropit împotriva țânțarilor, fie nu s-a dus o luptă consecventă împotriva acestora, fie soluția folosită pentru dezinsecție nu este una eficientă, fiind diluată.

„Consider că Primăria Arad nu are nicio scuză să nu fie pregătită vară de vară să lupte eficient împotriva ţânţarilor, să dea comenzi firmei care se ocupă de dezinsecţie să stropească ori de câte ori este necesar. Aradul este un oraş situat pe o apă curgătoare şi are în imediata vecinătate Pădurea Ceala, aşa că este de la sine înţeles că se va confrunta vară de vară cu problema ţânţarilor. Mai mulţi arădeni mi-au sesizat faptul că nu pot ieşi seara pe malul Mureşului, nu pot merge la un picnic pe spaţiul verde şi nici măcar nu pot să îşi scoată copiii în parcuri din cauza invaziei ţânţarilor şi a muşcăturilor acestora”, a indicat Ionel Ciupe problema, amintind totodată că a simţit şi el, pe propria piele, în repetate rânduri, în această vară atacul ţânțarilor.

Consilierul a precizat că le-a promis celor care l-au sesizat că va prezenta plângerile lor Primăriei Arad și, ca atare, cere public Municipalității să solicite de urgenţă „firmei care se ocupă de dezinsecţie să prezinte intervenţiile de până acum în lupta împotriva ţânţarilor şi, totodată, să sporească numărul stropirilor succesive”.

Ionel Ciupe mai spune că va sesiza această problemă și în viitoarea ședință CLM: „Avem bani alocaţi pentru această activitate şi dacă e nevoie se poate suplimenta acest buget. Ca atare, nu trebuie altceva decât ca firma să-şi facă datoria faţă de arădeni iar Municipalitatea să urmărească modul în care se derulează acest proces şi să impună mai multe stropiri la sol, pe care le consider mult mai eficiente când vine vorba de parcuri şi Malul Mureşului, dar şi mai multe stropiri din avion, dacă este nevoie”.

Taguri:


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor