CJA acuză: Guvernul a tăiat finanțarea pentru drumuri!

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
2Comentarii
CJA acuză: Guvernul a tăiat finanțarea pentru drumuri!
Ministerul Dezvoltării a transmis Consiliului Județean o informare cu privire la modificările din programul PNDL.

Vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea, acuză Guvernul că a tăiat finanțarea pentru 57 de kilometri de drumuri județene. Bîlcea aduce ca argument o adresă oficială primită de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin care se arată că „din cauza lipsei resurselor financiare, nu beneficiază de finanţare prin PNDL 2017-2020 următoarele obiective de investiţii: modernizare DJ 572, km 34+940 – 128+519 Berzovia-Buziaş-Lipova, din care în judeţul Arad km 102500 – 128+519 Limită de judeţ Timiş – Lipova; modernizare DJ 708 km 44+400 – 66+600 Gurahont – Buteni, reabilitare DJ 708A km 32+100 – 41+100 Tăuţ – Tî…”.

„Actuala guvernare dovedeşte o lipsa de respect faţă de arădeni, faţă de solicitările şi necesităţile judeţului Arad. Din cele 7 proiecte depuse pentru finanţare de drumuri, prin PNDL, au fost aprobate doar trei, pentru alte trei s-a răspuns că nu există fonduri, iar al şaptelea a dispărut cu totul. Mai mult, unul dintre cele trei drumuri pentru care s-a trimis negaţie este redactat incomplet, ceea ce arată nepăsarea guvernanţilor. Este încă o dovadă a lipsei de respect pe care Guvernul o are faţă de judeţul nostru. Aradul este un bun contribuabil la Bugetul naţional, dar când e vorba ca aceşti bani să se întoarcă, sub diferite forme, prin diferite investiţii, către judeţul nostru, atunci primim răspunsuri negative, întocmite în grabă, pline de greşeli, într-un total dispreţ faţă de arădeni. Nu cerem decât respect şi echitate pentru arădeni, pentru contribuţia pe care Aradul o aduce la Bugetul naţional”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

3-guvern-taieri

Taguri: , , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor