CJA cumpără 10 autobuze în leasing

7Comentarii
CJA cumpără 10 autobuze în leasing
ARAD - Consiliul Judeţean cumpără 10 autobuze în leasing, valoarea contractului depăşind 1,8 milioane de euro.

Potrivit anunţului publicat ieri, fiecare autobuz ce urmează să fie achiziţionat va avea o capacitate de minimum 47 de locuri, mijloacele de transport urmând a fi date în folosinţa Companiei de Transport Public.

Suma maximă de bani pe care Consiliul Judeţean este dispus să o plătească este de 1,841,193 euro, însă, în urma licitaţiei se speră reducerea valorii contractului de achiziţie.

La licitaţie se aşteaptă firme care au înregistrat în ultimii trei ani o cifră de afaceri anuală de minim 3,5 milioane de euro, iar una dintre cele mai importante cerinţe este de a dovedi existenţa unui centru de service al producătorului pe raza municipiului Arad sau să se facă dovada existenţei unui contract de colaborare între producător şi o unitate service (autorizat RAR pentru toate tipurile de reparaţii aferente modelului de autobuz ofertat) pe raza municipiului. Licitaţia va avea loc la începutul lunii decembrie.

JA – S.B.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor