CJA, la atelierul de lucru pentru investiţiile din turism

De Alin Gherasim
1Comentariu
CJA, la atelierul de lucru pentru investiţiile din turism
Consiliul Judeţean Arad a participat la întâlnirea premierului Sorin Grindeanu, ministrului Turismul Mircea Titus Dobre, a președintelui Comitetului pentru Turism al OECD, Armando Peres, și a secretarului general al acestei Organizații, Alain Dupeyras, cu autoritățile publice locale implicate în realizarea și gestionarea proiectelor de turism la nivel județean, atelier de lucru ce a avut loc la Palatul Victoria.

Județul Arad a transmis o propunere vizând cinci direcții de dezvoltare a infrastructurii turistice în Arad, pe turismul istoric-cultural, ecoturism, turism ecumenic, turism balnear și turism gastronomic (incluzând Drumul Vinului). Consiliul Județean a făcut o solicitare și în vederea includerii stațiunii Moneasa într-un proiect național al Ministerului Turismului și a detaliat intențiile referitoare la stațiunea de interes local Ghioroc. „În prezentări s-a făcut legătura dintre turism și cultură, digitalizare, schimbările globale care influențează dezvoltarea turismului chiar și în zone aparent fără potențial turistic. Turismul poate crea noi surse de venit, locuri de muncă și implicit creștere economică. De aceea, domeniul este considerat important și de Consiliul Judeţean Arad, care a alocat resurse importante pentru infrastructura turistică și reînnoirea parteneriatelor internaționale ale Aradului”, au anunţat reprezentanţii CJA.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor