CLM plăteşte incompetenţa

5Comentarii
CLM plăteşte incompetenţa
CLM plăteşte incompetenţa
Dividendele încasate de consilierii din AGA de la societăţile fără profit, plătite din buget.

Arad – Peste 60 de mii RON vor trebuit acoperiţi din bugetul local doar pentru dividendele încasate de aleşii numiţi în AGA la CET.

Suma reprezintă dividendele ridicate de reprezentanţii Adunării Generale a Acţionarilor de la CET în cursul anului 2006 (peste 115 milioane lei pe cap de consilier), cu toate că centrala nu a reuşit să obţină profit.

Potrivit adresei trimise Primăriei Arad şi inclusă ca justificare în bugetul supus votului aleşilor locali astăzi, „CET a încheiat anul financiar cu un profit contabil de 44.898 RON, care a fost repartizat pentru acoperirea pierderilor din anii precedenţi”, fapt pentru care unitatea solicită, în baza legii, ca banii alocaţi ca dividente să fie returnaţi din buget. În adresă se arată faptul că „în baza celor prezentate anterior, vă rugăm restituirea sumelor plătite de unitate membrilor AGA (…) în valoare de 63.852 RON”.

Aceste dividende vor fi plătite cu sigurnaţă din buget, în condiţiile în care şi în anii trecuţi au existat astfel de propuneri, toate votate de aleşi. La suma de la CET se adaugă 6.444 RON – indemnizaţiile de şedinţă ale consilierilor locali membri în AGA la Salubritate – bani ce vor fi plătiţi din buget, în condiţiile în care nici această societate nu a înregistrat profit, iar acum se află în lichidare.

A.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor