Colectia toamna – iarna de tesaturi! De azi la Textil Shop!

Reactualizat la:
Colectia toamna – iarna de tesaturi! De azi la Textil Shop!
Inceputul toamnei aduce noua colectie de materiale textile in magazinul Textil-Shop! Peste 200 de modele noi de tesaturi sunt de azi prezente in magazinul nostru spre bucuria aradencelor care doresc o rochie deosebita pentru aceasta perioada!

Deoarece se apropie sezonul rece, paietele sunt unul dintre materialele foarte cautate in aceasta perioada. Puteti alege din cele peste 50 de modele si culori prezente in magazinul nostru. Paietele Diamond reprezinta noutatea acestui sezon si le puteti gasi in 4 culori deosebite!

poza1
Desigur ca dantelele se mentin in trend si in acest sezon, iar pentru clientele noastre am adus modele si culori noi ! La noi gasiti broderii cusute pe tulle extra fin, dantele cu paiete, dantele cu pietre, dantele pe satin,etc. Peste 100 de modele si culori de dantele la cel mai mic pret!

poza2
La tesaturile uni am adus noi materiale, putin mai grosute, special pentru sezonul racoros: Angelica, Stofe pentru costume, Velur pentru paltoane, Stofa gabadin si multe altele !
Suntem pregatiti si pentru mamicile care isi pregatesc copiii de scoala, avand numeroase stofe in carouri, ideale pentru uniforma scolara a copiilor lor.

poza3
Magazinul Textil Shop este situat pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 4 din Arad. Pentru infomatii suplimentare puteti vizita site-ul nostru: www.textil-shop.ro. Orarul de functionare: L-V: 10-18, S: 9-13.

Taguri: , ,