COMENTARIUL ZILEI. Asta nu-i dreptate, e complicitate!

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI. Asta nu-i dreptate, e complicitate!
Mă văd nevoit să revin asupra comentariului referitor la desecretizarea protocoalelor, la presiunile care se fac pentru acestea să fie folosite de către cei din vârful piramidei prinși la furat și la ticăloșii și condamnați, pe drept, pentru faptele lor.

O fac pentru că, iată, însuși ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, confirmă cele scrise de mine. „Orice român care va avea sentimentul că a fost condamnat pe baza unor probe nelegale, de tipul interceptărilor, pe baza unor altor reguli, gen protocoale, va putea solicita revizuirea hotărârii…În proiectul de lege pentru modificarea Codului de procedură penală, la cauzele de revizuire s-a introdus o altă cauză, o cauză nouă care prevede revizuirea hotărârilor rămase definitive dacă au fost pronunţate pe baza unor probe nelegale, gen interceptări făcute de organe neabilitate la urmărirea penală, adică SRI, sau dacă au fost administrate pe baza altor norme decât cele din procedură penală, gen protocoale”, recunoaște, senin, Tudorel Toader, care ține, totuși, să precizeze că „isprava”nu-i aparține lui, ci comisiei speciale.

Nu numai că de acum înainte va fi, practic, imposibil să dovedești în instanță că mafiotul, procurorul, judecătorul, politicianul sau baronul local a săvârșit fapte pe care le cunoaște toată lumea, nu numai că vom ajunge mai rău ca în țările bananiere în care tiranii locali taie și spânzură, dar ne vom pricopsi și cu cei care deja au fost condamnați. „Nu numai cel care este în puşcărie să iasă, şi cel care are hotărârea definitivă să ceară revizuirea respectivei hotărâri”, spune Tudorel Toader. Te pomenești că, pe deasupra, statul român, adică noi, amărâții care trăim de pe o zi pe alta, va fi obligat să le dea înapoi și averile confiscate, bașca dobânzi!

Sunt convins că niciun partid nu se va opune la modul real acestei imense bătăi de joc la adresa poporului român. Ca de obicei, opoziția va mima indignarea și împotrivirea, va arunca toate lăturile în capul „comuniștilor” de la PSD, dar se va asigura că nimeni și nimic nu va împiedica intrarea în vigoare a noilor legi. Președintele Iohannis va încerca pe toate căile, prin toate pârghiile pe care le are, să întârzie intrarea în vigoare, dar în cele din urmă va recunoaște că nu mai poate face nimic. Măcar de s-ar trezi Curtea Constituțională, să pună piciorul în prag împotriva acestei monstruoase complicități a stăpânilor de sclavi în care tind să se transforme politicienii români!

„Practic se dă undă verde la atotputernicia hoților, mafioților și stăpânilor de sclavi”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !