COMENTARIUL ZILEI. Ăștia chiar ne cred niște idioți!

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI. Ăștia chiar ne cred niște idioți!
Citesc o știre de pe un site: „Liviu Dragnea, veste URIAȘĂ pentru milioane de pensionari: pensiile se plătesc până în data de 15 a lunii”.

„Ca să nu mai existe niciun fel de confuzie și pentru ca orice pensionar să știe când îi vine pensia, am decis ca toate pensiile să se plătească până la data de 15 ale lunii. La 1 ale lunii se virează banii către Poșta Română. În 9 zile se efectuează procedurile și până în data de 15 se vor plăti absolut toate pensiile”, citează autorul articolului din declarația lui Dragnea.

Tot nu pricep, nici să mă pici cu ceară, care este vestea uriașă, că data fixă până la care se dau pensiile nu mai este 27, ci 15 a lunii? Și până acum era o dată fixă, stabilită prin lege, dar asta nu înseamnă că s-a și respectat. Probabil, în mintea lui Dragnea românii sunt atât de idioți încât vor interpreta această schimbare a datei ca pe o garanție că de acum, gata, nu vor mai exista întârzieri la plata pensiilor!

Faptul că a fost stabilită o altă dată limită nu înseamnă absolut deloc o garanție, înseamnă doar că Dragnea s-a gândit să atenueze imensul scandal iscat de întârzierea nepermis de mare cu care s-au dat pensiile pe aprilie. Nu sunt puțini pensionarii care, știind că vor primi pensia pe 27 aprilie, își făcuseră planuri să iasă de 1 Mai la iarbă verde, la un mic făcut pe grătarul din dotareși o bere. Pensia nu a venit decât după minivacanță, iar dezamăgiții au avut la dispoziție multe zile în care să înjure de toți sfinții și să spună că în vecii vecilor nu îl vor mai vota pe mincinosul de Dragnea sau partidul lui. Așa că, ce s-a Gândit Dragnea, hai să facem o șmecherie, că proștii tot nu se prind!

Revenind la titlul folosit de către site-ul cu pricina, ăla cu vestea URIAȘĂ, cel care l-a scris fie este adept fidel al PSD și a făcut jocul acestuia, fie s-o fi gândit că, pe undeva, chiar au de ce să se bucure amărâții de pensionari. Mai exact, dacă măsura va intra în vigoare din iulie, cei care vor primi pensia pe 27 iunie vor putea să se pună pe chefuit, să „spargă” pensia în câteva zile, știind că nu vor mai avea de așteptat 30 de zile, ci doar 18, pentru că pe 15 iulie vor primi din nou pensia. Într-adevăr, un sublim și irepetabil motiv de profundă fericire națională!

Toate guvernele de până acum i-au tratat pe români ca pe niște idioți, arătându-le ceva ce nu există”

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !