COMENTARIUL ZILEI Cine pe cine „deconspiră” ?

De Simion Todoca
Simion Todoca
Simion Todoca
Atacul furibund împotriva lui Andrei Pleșu, pe baza cărții lui Mircea Malița, fost ministru pe vremea lui Ceaușescu, poate fi interpretat în mai multe chei.

Mai întâi, care ar fi mobilul dezvăluirilor lui Malița? Oricum ai întoarce-o, ajungi la concluzia că un fost securist care a rămas fidel principiilor pe care le-a slujit arată adevărata față a unui fost camarad care nu a avut tăria să le apere, ci, după schimbarea regimului, a făcut tot posibilul să demonstreze că el a fost disident, că nu a făcut parte din tagma securiștilor. Pe scurt, Mircea Malița demonstrează că Andrei Pleșu nu a fost un disident, ci un privilegiat al sistemului, că, printre altele, a fost desemnat reprezentant al României la un congres internațional, organizat la Jakarta, în Indonezia. De fapt, un congres organizat cu scopul precis de plasare de spioni, sub pretextul unor dezbateri pe marginea tendințelor de dezvoltare, mișcărilor tectonice geostrategice pe harta lumii.

Nu vreau să plictisesc cititorul cu amănunte, nici nu aș avea cum ( vreau să-i spun citorului care mi-a atras atenția că am scris ași, în loc de aș într-un articol că a fost o simplă scăpare pe tastatură) , ci vreau să atrag atenția asupra unui aspect: nu atât gâlceava Malița- Pleșu contează, cât motivul pentru care aceasta a fost declanșată și exploatată din interese politice. După revoluție-sau ce o fi fost-toate serviciile străine și-au angajat mercenari români pentru a distruge sistemul imunitar al statului român, acea atât de temută și hulită Securitate. Ofițeri sub acoperire pe timpul lui Ceaușescu, adevărați maeștri în spionajul industrial, care au adus în România tehnologie și informații de alt gen, au fost „deconspirați” ca dușmani ai poporului !

Dincolo de asta: în 1978, când a avut loc întâlnirea din Indonezia, serviciile secrete române aveau specialiști în futurologie, bine implantați în sistemul suprastatal al serviciilor. În urma strădaniilor guvernelor de trădători năimiți, ce mai avem astăzi ? Niște servitori ai partidelor politice, ai multinaționalelor care îi plătesc ca să nu-i mai intereseze țara și poporul. Bătălia între cei care încă își înțeleg menirea și impostorii infiltrați este în plină desfășurare.Un post de televiziune din România difuzează un interviu cu Vona Gabor, șeful Jobik, un interviu în care extremistul cere nici mai mult nici mai puțin decât schimbarea Constituției României, în așa fel încât Ținutul Secuiesc să se poată alipi Ungariei ! Nimeni nu a sancționat acel post de televiziune pentru că a acordat interviu unui individ care a fost declarat persona non grata pe teritoriul României ! Cum a ajuns să dea acel interviu ? Chiar nu răspunde nimeni pentru promovarea destrămării României, de către o televiziune din România? Concluzie : chiar ne lăsăm manipulați de către cei care vor să distrugă ultima redută împotriva asaltului antiromânesc? .Răspunsul vostru îl știu : nu ne lăsăm. Problema este alta : cum facem? Sunteți singurii care știți răspunsul.

„Camaraderia presupune sacrificii, dar complicitatea este mai puternică, fiindcă presupune beneficii”​0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !