COMENTARIUL ZILEI Jur că nu-i mai zic „Mucușor”!

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI Jur că nu-i mai zic „Mucușor”!
© Simion Todoca
Iritat de faptul că USR a fost inventat de către sistem, ca partid de uz personal al lui Merklaus, numele adevărat al partidului fiind USRI, până acum i-am spus lui Nicușor Dan doar „Mucușor”.

Jur că de aici înainte nu-i voi mai spune așa, ci îi voi purta tot respectul cuvenit unui om care a dovedit că are coloană vertebrală, renunțând la partidul pe care l-a creat de la zero, în momentul în care a constatat că o majoritate la limită a liderilor USR acționează contrar principiilor pe baza cărora l-a fondat. Ei, bine, prin poziționarea fermă pe baricada valorilor tradiționale ale românilor cu frică de Dumnezeu, Nicușor Dan a demonstrat că nu a creat partidul la comanda celor implicați în famiglia „noi suntem statul”, ci, dimpotrivă, alături de partea sănătoasă, dedicată interesului național a serviciilor secrete.

Culmea este că 80% dintre USR-iștii din teritoriu sunt pe aceeași lungime de undă cu Nicușor Dan, numai că ei nu votează în interiorul conducerii centrale, scorul fiind de 11-10 în favoarea adversarilor săi. Nicușor Dan a declarat că nu va activa într-un partid care se definește ca partid exclusiv al drepturilor civile. Ca orice matematician, nu excelează la discursuri și nu a despicat firul în patru, ca să explice clar că nu are nimic împotriva drepturilor civile, ci, dimpotrivă, a fondat acest partid exact pentru respectarea lor, dar nu poate accepta ca, sub masca acestor libertăți, valorile tradiționale ale românilor să fie ciopârțite, aruncate la gunoi, în slujba globalizării și a cozilor de topor care o susțin, în dauna interesului național.

Așa cum arătam mai sus, cei din teritoriu s-au înscris în USR tocmai pentru că apăra adevăratele drepturi civile, dar și valorile tradiționale. Câțiva dintre senatori și deputați sunt de partea lui, dar, din păcate, nu destui. A se vedea scorul de 11-10. A fost suficient ca măcar doi partizani ai lui Nicușor Dan să considere că principiile pălesc în fața asigurării unui nou mandat de parlamentar, garanție a unei vieți omenești pentru ei și familiile lor. Nici nu poți să-i acuzi prea mult, Dumnezeu le-a dat noroc și e greu să-i dai cu piciorul. E greu să explici soției sau copiilor de ce te-au interesat mai mult principiile decât soarta lor. Revenind la drepturile civile sau așa zisele drepturi civile, Nicușor Dan le-a acordat dreptul la opinie tuturor minorităților doctrinare din partid, dar acestea vor ca ele să conducă. Mai exact, nici măcar nu sunt minorități, dar se dau drept apărători ai acestora. Cât de dezgustător poate fi un bărbat care are doi copii cu soția lui, dar este de acord ca doi homosexuali să se căsătorească, să ceară bisericii ortodoxe, neoprotestante sau catolice să sfințească acea căsătorie, iar statul să le dea dreptul să înfieze copii, pe care să-i învețe că homosexualitatea este „cool”, că așa trebuie să facă și ei în viață? Păi, oameni buni, dacă homosexualii ajung majoritari, cine va mai naște copiii pe care vor ei să-i înfieze?

Nu vreau să merg, acum, mai departe cu considerațiile, vreau doar să-l rog pe Nicușor Dan să mă ierte pentru porecla uitată și să-l încurajez să meargă mai departe. Nicușor, bravo și nu te lăsa!

„Poți lupta împotriva Sistemului doar dacă îl abandonezi”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !