COMENTARIUL ZILEI L-a „înviat” Merkel pe Hitler?

De Simion Todoca
2Comentarii
Simion Todoca
Simion Todoca
Scriu aceste rânduri inclusiv pentru a-i răspunde unui cititor, care mi-a reproșat faptul că am dat știrea cu punerea în vânzare a cărții lui Hitler, „Mein Kampf”, o știre care nu interesează cititorul de pe plan local. Cititorul m-a întrebat ce urmăresc prin acea știre, să primesc atenție?

Da, cititorule, chiar doresc să captez atenția ta și a altora, pentru că prea rar ne dăm seama cum ne vor influența și determina viața de zi cu zi marile evenimente pe plan european și mondial. Dar, la obiect!

Ca membru al Uniunii Europene, România este obligată să cedeze tot mai mult din suveranitate, cedare pe care au practicat-o cu vârf și îndesat, mult peste limita acceptată de către alte state din UE, toate guvernele pe care le-am avut. Spre deosebire de alte țări din UE, noi am acceptat încă din perioada de preaderare recomandări ale Comisiei Europene pe care alte țări, fondatoare ale UE, nu le aplică nici în ziua de astăzi. Obediență, spirit de slugă, vânzare de țară în schimbul puterii politice și a mâinii libere la jefuirea avuției țării? Din toate câte puțin, zic eu. Că suntem o colonie, este un adevăr pe care trebuie să-l recunoaștem. Istoria a demonstrat că tot ce vrea stăpânul se aplică în colonii, iar pe timpul guvernărilor Băsescu marile puteri care conduc Comisia Europeană ne-au folosit pe post de cobai. Nu spun că Guvernul Ponta nu ar fi acceptat să fim în continuare cobai, ghinionul lui a fost că mahării de la Berlin și Bruxelles nu au avut încredere în el, așa că a trebuit să fie mazilit, cu tot cu guvernul lui.

Dar, nu despre Băsescu sau Ponta este vorba, ci despre propagarea undei de șoc a cutremurelor politice la nivelul marilor puteri spre colonii. În cazul de față, cititorule, pun pariu cu tine-tare ași vrea să pierd- că în scurt timp de la accederea la guvernarea Germaniei a unor forțe neonaziste vom asista la linșarea pe stradă, în plină zi, a unor țigani. Nu pentru că ar fi făcut fapte reprobabile, ci pentru simplul motiv că sunt țigani. Iar cei care vor săvârși asemenea atrocități nu vor fi luați la întrebări de către nimeni.

Să revenim la Mein Kampf: a fost pusă în vânzare la câteva zile după scandalul de la Koln, unde, cică, o mie de migranți au agresat sexual și sub alte forme femei germane. Coincidență ? Nu prea cred, pentru că respectiva carte a fost reeditată, cu mii de adnotări și adăugiri, în mulți ani. Ani în care guvernelor Germaniei nici măcar nu le-a trecut prin cap să interzică, prin lege, reeditarea acestei cărți sau să pedepsească drastic comercializarea la negru a ediției originale !Dimpotrivă, în toți acești ani organizațiile neonaziste au fost cocoloșite, li s-a permis să facă mitinguri și marșuri, în numele dreptului la exprimare ! Timp în care coloniei numite România is-a poruncit să scoată înafara legii orice aluzie la Mișcarea Legionară, Mareșalul Antonescu etc. Scuze pentru divagație, revenim la Mein Kampf, aruncată pe piața publică sub pretextul reacției la nenorocirile pe care le provoacă în Germania islamiștii radicali migranți. Ca om care cunoști istoria, nu te duce gândul la noaptea de cristal? Poate nu știi, cititorule, că autoritățile germane au făcut eforturi inimaginabile pentru a identifica doi migranți dintre cei peste 90 de indivizi cercetați. Nu cumva teroriștii camuflați în migranți au constituit pretextul pentru „învierea” lui Hitler? Care, să nu uităm, până la momentul în care bombele au început să cadă peste casele germanilor, a fost adulat de către aceștia precum un zeu. Nu cumva o „clonă” a lui Hitler ar zgândări vocația imperială a germanilor, de sus până jos, în asemenea măsură încât să considere justificate aberațiile la care liderii UE, ai Comisiei Europene, vor supune coloniile?

Decenii la rând, SUA au cerut statutul de jandarm al lumii. Nu l-au primit decât a doua zi după 11 septembrie. Oripilată de ceea ce s-a întâmplat, lumea liberă și democratică le-a dat americanilor dreptul de a interveni peste tot în lume, pentru a stârpi terorismul. Ca o ciudățenie, teroriștii se ascund doar acolo unde există petrol, parcă ar fi niște gândaci care se hrănesc cu combustibil. În replică, mi s-ar părea „echitabil” ca niște forțe speciale ale Uniunii Europene să poată interveni în orice țară a Uniunii unde sunt probleme cu teroriștii islamiști. Primul pas a fost deja făcut, dacă documentul elaborat de către Comisia Europeană va fi adoptat de către Parlamentul European, granițele tuturor statelor care sunt și granițe ale Uniunii Europene vor fi sub controlul direct al forțelor militare speciale UE , indiferent dacă țările respective sunt sau nu sunt de acord ! Ce zici, cititorule- sper să citești acest articol- nu cumva te afectează și pe tine, în calitate de arădean care mergi în Ungaria să-ți cumperi tutun? Poate, vei zice, România nu are treabă cu asta, oricum niciun migrant nu va veni în România. Asta să o crezi tu, Merkel a spus clar : vrei, nu vrei, eu stabilesc cota. Așa că nu ai cum să spui că nu ai probleme cu migranții, ei vor veni, chit că vor, chit că nu vor.Iar dacă nu sunteți în stare să-i integrați, vom interveni noi! Heil Hitler!2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor