COMENTARIUL ZILEI Luluţa rezistă, binomul există!

De Simion Todoca
1Comentariu
COMENTARIUL ZILEI Luluţa rezistă, binomul există!
© Simion Todoca
Laura Codruţa Kovesi a arătat ţării întregi că poate Curtea Constituţională să emită câte decizii vrea, pentru că pe ea o doare drept în cot şi anchetează când vrea, pe cine vrea, inclusiv Guvernul.

Pe lângă sprijinul necondiţionat al Procurorului General al României, Augustin Lazăr, cel care i-a supervizat lucrarea de doctorat, dovedită ca plagiat masiv, Luluţa are şi suportul lui Klaus Iohannis. Se prea poate ca aceia care spun că Luluţa în şantajează pe Merklaus cu dosarul familiei, respectiv al răvăşitoarei, să aibă dreptate. La fel de bine, însă, s-ar putea ca Iohannis să dorească revitalizarea binomului SRI-DNA, pentru ca acesta să lucreze cu sârg la fabricarea celui de al doilea mandat de preşedinte.

Valul de „dezertări” la vîrful SRI, coroborat cu epurările din interiorul DNA, creează teren fertil pentru însămânţarea unui nou binom, mult mai discret decât precedentul, mult mai preocupat să-şi creeze o imagine falsă, sub care să poată opera eficient. Puterea viitorului binom- mai bine spus trinom Klaus-DNA-SRI- va fi excepţională, dar nu la fel de vădit şi etalat ostentativ discreţionară. Acoperiţii din justiţie nu vor mai juca la scară mare rolul de măciucă în capetele adversarilor politici, pentru că eliminarea politicienilor care nu sunt în sistem nu va mai fi principala metodă de accedere la putere. Va fi mult mai eficientă lupta de propagandă în favoarea unei aşa zise reforme a societăţii, prin intermediul unui vehicul politic prezentat ca expresie a nemulţumirii colective.

Sunt convins că Luluţa nu va păţi niciodată ceva rău, ci va folosită în continuare, inclusiv dinafara graniţelor. Americanii nu vor dezvălui niciodată maşinaţiunile reprobabile ale Luluţei, pentru că s-ar face de râs că au susţinut-o permanent, făcând din ea un fel de cavaler al dreptăţii. De cealaltă parte, Merkel şi clica ei nu vor renunţa la serviciile unei unelte atât de preţioase, poate la fel de preţioasă precum Monica Macovei, trâmbiţa fuhrerului Uniunii Europene. În cel mai „rău” caz, după ce îi va expira mandatul la cârma DNA, Kovesi va ajuge la Bruxelles, într-o poziţie importantă, fluturată, din când în când, ca sperietoare, adică potenţial candidat la apreşedinţia României, în caz că Iohannis se întrece cu gluma.

„Laura Codruţa Kovesi va putea fi folosită pe post de sperietoare pentru Iohannis”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor