COMENTARIUL ZILEI Manipulare cât casa…regală!

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI Manipulare cât casa…regală!
Una dintre metodele de manipulare a opinie publice este aceea de a provoca reacții într-un anumit moment, în special pe baze emoționale, lansând idei care știi sigur că vor provoca reacții de respingere.

Cel mai bine, zic eu, este să intrăm direct în subiect, acesta fiind mesajul Regelui Mihai. Acesta a fost dezbrăcat de conținut, în așa fel încât să fie interpretat ca o tentativă a Casei Regale a României de a profita de o degringoladă a poporului pentru a cere revenirea la monarhie. Cei care au făcut aacest lucru știu foarte bine că reacția poporului va fi negativă, că românii vor fi scârbiți de tentativa Casei Regale de reinstaurare. De aceea au și lansat-o. Opțiunea antimonarhică, exprimată într-un mement de cotitură, va fi valabilă câteva decenii, acest capitol fiind deja închis prin voința poporului.

Ca republican, spun că forțele ostile monarhiei au aruncat o momeală, pentru ca reacția vulgului să închidă acest subiect. Chiar dacă sunt republican, nu accept ca opiniile contrare să fie înăbușite prin manipularea ordinară, prin transformarea albului în negru. Să mă explic : mesajul Regelui Mihai a fost conceput de către serviciile secrete, care l-au propulsat pe Duda, un obscur actor de provincie, în postura de consort al moștenitoarei tronului României. Reacția opiniei publice față de revenirea la monarhie va fi direct legată de accederea acestui Duda în fruntea statului, ca Rege ! O minciună cât casa…regală, manipulată, prin intermediul lui Duda, de către serviciile secrete. Acestea știu că acum este momentul să îngroape, pentru mult timp, o idee care este posibil să prindă rădăcini în mentalul colectivului. Fără legătură cu „colectivul ” de astăzi. Mesajul Regelui Mihai a fost prezentat la modul ordinar, ca o tentativă politicianistă de a reveni la putere, a fost virusat de către dușmanii monarhiei. Tocmai pentru a arunca în derizoriu o soluție

„Repet : odată cu apa murdară, nu aruncați copilul din copaie!”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !